Accident groaznic în Harghita! Două camioane s-au lovit frontal iar unul dintre șoferi a murit! IMAGINI de la fața locului

Publicat: 26/11/2020, 10:14

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață pe DN 13 B, în zona localităţii Borzont din judeţul Harghita, unde două camioane s-au lovit frontal! Unul dintre șoferi a decedat pe loc!

„Din primele date se pare că este vorba de coliziunea frontală dintre două autoutilitare de transport marfă. În urma impactului, un conducător auto a murit, iar celălalt a fost rănit, se pare uşor, dar sunt date preliminare şi a fost transportat la Spitalul municipal Gheorgheni.

Circulația a fost blocată în zonă

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri, se face cercetarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi, în acelaşi timp, se fluidizează şi traficul până se deblochează drumul”, au declarat pentru Agerpres reprezentanții IPJ Harghita.

Al doilea șofer a fost dus la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, unul dintre şoferi suferise leziuni incompatibile cu viaţa, iar celălalt şofer rănit a fost extras din autovehicul, i s-a acordat primul ajutor calificat la faţa locului, fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase