Accident între un tramvai și un autobuz în Sectorul 5

Accident între un tramvai și un autobuz în Sectorul 5
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24/07/2021, 21:36

Un accident în care a fost implicat un tramvai și un autobuz al Societății de Transport București (STB) a avut loc sâmbătă în capitală.

Accidentul s-a produs în zona străzilor Progresului și Năsăud, din sectorul 5 și a implicat un tramvai al liniei 25 și un autobuz STB care circula pe linia 117.

Până în acest moment au fost înregistrate două victime, însă din primele informații, acestea sunt conștiente și nu au suferit răni grave.

„În zona str. Progresului / str. Năsăud, sector 5, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un tramvai al liniei 25 și un autobuz STB al liniei 117. Până în acest moment au fost înregistrate 2 victime (constiente) care sunt în grija lucrătorilor din cadrul S.M.U.R.D., circulația tramvaielor liniilor 25 și 117, fiind restricționată în zonă”, informează autoritățile.

Se pare că vatmanul este responsabil pentru acest accident

Potrivit datelor primite până acum, se pare că vatmanul nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a lovit autobuzul care circula pe linia 117.

Cele două victime, de sex feminin, care se aflau în autobuz, au fost preluate conștiente de către lucrătorii din cadrul SMURD București și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au încheiat cercetările la fața locului, zona a fost salubrizată, iar traficul a fost reluat în zonă.