Accident rutier în Bistriţa-Năsăud. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Publicat: 05/07/2021, 14:26

O femeie în vârstă de 50 de ani a murit şi trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs în localitatea Sieu Măgheruş, judeţul Bistriţa-Năsăud.

La fața locului au mers echipajele ISU Bistriţa-Năsăud și au găsit patru victime, dintre care o femeie încarcerată şi inconştientă. Celelalte victime, doi adulţi şi un copil, erau în afara maşinilor, conştiente şi cooperante, fără leziuni care să le pună viaţa în pericol.

Femeia a fost extrasă din maşină de către ceilalţi participanţi la trafic, înainte ca echipajele de intervenţie să ajungă la locul solicitării.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul şi asistentul medical din localitate şi continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au transmis reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Două echipajde prim ajutor SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa–Năsăud au transportat băieţelul şi pe cei doi bărbaţi la UPU SMURD Bistriţa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase