Accident rutier în Prahova. Au fost implicate 5 mașini

Accident rutier în Prahova. Au fost implicate 5 mașini
Carantină prelungită în Timișoara pentru 72 de ore! Anunțul de ultimă oră al GCS
Publicat: 27/12/2020, 17:00

Un număr de 16 persoane au fost implicate într-un accident rutier, duminică, pe DN 1 – Valea Prahovei, în zona localităţii Nistoreşti. Primele informaţii arată că a fost vorba de o coliziune în lanţ, între cinci maşini.

ISU Prahova a trimis în zonă mai multe echipaje de prim-ajutor la Nistoreşti, unde a avut loc un accident în lanţ.

Au fost implicate cinci maşini.

În cele 5 maşini se aflau 16 persoane, potrivit ISU Prahiva.

Nu au fost înregistrate victime.

Traficul pe DN 1 – Valea Prahovei se desfăşoară restricţionat.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Tragedie la Constanța. Mihaela Irina Bitoleanu, un cunoscut medic endocrinolog, a murit într-un teribil accident rutier, pe A2

Mihaela Irina Bitoleanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici endocrinologi din Constanța, a murit într-un cumplit accident rutier pe A2, în ajunul Crăciunului.

Potrivit SAJ Călărași, accidentul a avut loc pe A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre Capitală. Mașina în care se aflau doi pasageri s-a răsturnat, după ce a lovit un câine. În urma impactului, vehiculul a lovit parapetul de protecție, după care a ieșit de pe carosabil.

Cei doi pasageri au rămas încarcerați. ISU Călărași a intervenit la fața locului, dar după extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto, medic de profesie, și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, care a fost transportat la un spital din Capitală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase