Accidentul în care a murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a fost surprins de camerele de supraveghere

Accidentul în care a murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a fost surprins de camerele de supraveghere
Publicat: 30/04/2022, 22:27

Poliția din Snagov a primit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere care au surprins momentul în care omul de afaceri Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a suferit accidentul care l-a costat viața.

Imaginile îl arată pe milionar în timp ce urcă niște trepte și apoi face câțiva pași înapoi, cu spatele. El se împiedică și cade pe beton, potrivit Adevărul.

Un bărbat aflat în apropiere aleargă după ajutor. Milionarul a fost transportat la spital în stare gravă.

Imaginile pot fi vizionate AICI. ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Yoav Stern a murit la spital

Fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino a murit în spital. Yoav Shtern era internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce ar fi suferit un accident casnic. Inițial, s-a crezut că a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball. Ulterior, oamenii legii au ajuns la concluzia că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, el ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

Procurorii vor ancheta decesul omului de afaceri Yoav Shtern considerând ca ar fi vorba de o moarte suspectă, conform procedurii. Parchetul Tribunalului București se va ocupa de acest caz, au declarat surse pentru Gândul. La dosar vor fi depuse toate documentele medicale ale fostului soț al Oanei Cuzino. Surse judiciare au declarat că mâine acesta va fi transportat la IML pentru a fi autopsiat.

Aproape 10 zile medicii din Capitală s-au luptat să îl țină în viață pe omul de afaceri, însă miercuri inima sa a încetat să mai bată.

Yoav Shtern a ajuns, în 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă. Avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plâmâni. Surse judiciare au confirmat, la acel moment, pentru GÂNDUL, că o echipă a Poliției Stațiunii Snagov a fost la spital, în aceeași azi, la scurt timp după ce personalul medical a anunțat autoritățile, potrivit protocolului în astfel de situații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase