Activitate suspendată la Serviciul de Înmatriculări Sibiu, după ce mai mulți angajați au fost depistați cu Covid. Toți desfășurau activități cu publicul

Activitate suspendată la Serviciul de Înmatriculări Sibiu, după ce mai mulți angajați au fost depistați cu Covid. Toți desfășurau activități cu publicul
Serviciul de Înmatriculări din Sibiu / FOTO - Ora de Sibiu
Publicat: 19/01/2022, 18:44
Actualizat: 19/01/2022, 20:08

Șase angajați de la Serviciul Înmatriculări Sibiu și de la centrul secundar din Mediaș au fost depistați cu COVID-19, toți desfășurând activități cu publicul. În acest context, activitatea va fi suspendată, a anunțat, miercuri, Prefectura județului Sibiu.

Astfel, Direcția de Înmatriculări din Sibiu va avea activitatea suspendată joi și vineri, din cauza COVID-19, zile în care nu se pot depune documente pentru înmatricularea vehiculelor.

Cei programați în această perioadă pot depune documentele în zilele de miercuri, 26 ianuarie și joi, 27 ianuarie, între orele 08.30 și 18.00 și trebuie să aibă dovada programării într-una din cele două zile în care este suspendată activitatea.

De asemenea, se suspendă activitatea și la centrul secundar din Mediaș în zilele de joi, 20 ianuarie, marți, 25 ianuarie și joi, 27 ianuarie, urmând ca activitatea centrului să fie reluată începând de marți, 1 februarie, conform programului stabilit.

Măsura a fost decisă urmare a rezultatelor testării periodice a personalului Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Sibiu.

„La ultima testare efectuată, au fost confirmate pozitiv cu infecția SARS-CoV-2 șase persoane din angajații care desfășoară activități cu publicul la ghișeu. Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorie se desfășoară în program normal, conform programărilor”, se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu.


Vă recomandăm și:

Focar de COVID-19 în Prahova. 19 angajați ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, infectaţi cu SARS-CoV-2

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult