Actorul american Robert Knepper a mers la pescuit în România. Starul de la Hollywood s-a relaxat pe un iaz din Dâmbovița

Actorul american Robert Knepper a mers la pescuit în România. Starul de la Hollywood s-a relaxat pe un iaz din Dâmbovița
Robert Knepper a pescuit pe un iaz din Dâmbovița, administrat de Larisa Elena Popescu, fiica cea mare a fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea sursă foto: profimedia
Publicat: 10/07/2023, 18:12
Actualizat: 10/07/2023, 18:47

Fără doar și poate, actorul american Robert Knepper a prins drag de România. După ce, în aprilie, a petrecut Paștele alături de familia maestrului Bebe Cotimanis, actorul devenit celebru pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwellt din serialul ”Prison Break”, s-a întors în țara noastră. De această dată, starul a inclus în programul său de relaxare și o partidă de pescuit pe un iaz din Dâmbovița.

La nici trei luni de când a vizitat România, actorul american Robert Knepper s-a întors la noi în țară. Dacă ultima dată, el a petrecut câteva zile la vila pe care actorii Bebe Cotimanis și soția sa, Iulia Dumitru, o au în comuna argeșeană Bogați, acum el a poposit pe meleaguri dâmbovițene.

Starul din serialul ”Prison Break” s-a relaxat la o partidă de pescuit pe un iaz din Crevedia, județul Dâmbovița. Desigur, locul în care vedeta de la Hollywood și-a încărcat bateriile nu a fost ales întâmplător.

Iazul aparține societății Piscicultorul SA, care este deținută în proporție de 99,9% de nimeni alta decât Larisa Elena Popescu (50 de ani), fiica cea mare a fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, conform G4Media.

Starul din serialul ”Prison Break” s-a relaxat la o partidă de pescuit pe un iaz din Crevedia, județul Dâmbovița. Sursa foto: Facebook Piscicultorul SA Dâmbovița

Fiica ex-ministrului are o fermă piscicolă în județul Dâmbovița, pe o baltă concesionată pentru 49 de ani de la Agenția Domeniilor Statului.

Peștele sub un kilogram și peste cinci kilograme trebuie eliberat

Iazul Ciocănești 2, pe care a pescuit Robert Knepper, alias ”Theodore „T-Bag” Bagwellt”, este destinat pescuitului recreativ.

În funcție de zona exactă în care pescuiesc, cei care aleg să se relaxeze aici trebuie să plătească o anumită taxă, care variază în funcție de timpul petrecut pe baltă și de locul în care se instalează.

De valoarea taxei depinde și cantitatea de pește pe care pescarii o pot lua acasă. De exemplu, pentru o taxă de pescuit la 24 de ore+plantat de 250 de lei, dacă reușește să prindă o cantitate mai mare de pește, pescarul poate pleca cu 12 kilograme din ”captură”.

Taxa de pescuit de zi/noapte este de 100 de lei si cantitatea permisă este de 5 kilograme de pește.

Conform regulilor, peștele care cântărește sub un kilogram și peste cinci kilograme trebuie eliberat, excepție făcând carasul.

Speciile de pești care se pot pescui aici sunt crapul românesc, chinezesc și carasul.

Vedeta de la Hollywood a petrecut Paștele cu familia actorului Bebe Cotimanis

De Paște, Robert Knepper a petrecut câteva zile la vila pe care actorii Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, partenera sa de viață, o au în comuna argeșeană Bogați.

Robert Knepper a participat atunci și la slujba de Înviere la biserica cu hramul Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, din Ștefănești Sat.

Prezența lui în sânul familiei lui Constantin Cotimanis se explică prin prietenia care-l leagă pe starul de la Hollywood de fiica vitregă a actorului român. Ada Dumitru este și ea la rândul ei actriță și a jucat alături de Robert Knepper în filmele ”Enclave” și ”The Pact”.

Ada Dumitru, considerată una dintre cele mai valoroase tinere actrițe din Europa de Est, și-a invitat colegul de platou în România, de Paște, iar acesta a acceptat încântat, cu atât mai mult cu cât nu era străin de țara noastră, pe care a vizitat-o de mai multe ori.

 De Paște, actorul Robert Knepper a venit în România la invitația Adei Dumitru, fiica vitregă a maestrului Bebe Cotimanis. Sursa foto: Facebook Bebe Cotimanis

Robert Knepper a venit pentru prima oară în România în perioadă comunistă, în anul 1985, când a susținut mai multe spectacole alături de câțiva colegi, la Cluj-Napoca.

Ulterior, Robert Knepper a revenit în țara noastră de două ori. În mai 2015, a fost la București pentru a participa la East European Comic Con, iar în noiembrie 2019, a stat câteva zile la Timișoara.


CITEȘTE ȘI:

Un star din „Prison Break”, la București: Am văzut cum Securitatea le-a făcut rău românilor, am fost aici în 1985

EXCLUSIV | Interviu cu expertul care a făcut pentru „Cele mai mari jafuri din istorie” profilul spărgătorilor băncii unde bogații Londrei ascund averi

EXCLUSIV|Turnul Eiffel, inspirat de o iubire imposibilă? Nicolas d’Estienne d’Orves, autorul cărții Eiffel:Dragostea nu a avut legătură cu construcția

INTERVIU | Claudiu Bleonț, ”dictatorul comunist” din Spy/Master: ”L-am jucat cu furie pe Ceaușescu, o furie vecină cu cea a lui Richard al III-lea”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O nouă erupție puternică pe suprafața Soarelui! Semnalele radio din Pacific au fost perturbate