Acuzație bizară la adresa lui Arnold Schwarzenegger. Ce ar fi făcut de față cu o actriță: „A fost rău intenționat”

Acuzație bizară la adresa lui Arnold Schwarzenegger. Ce ar fi făcut de față cu o actriță: „A fost rău intenționat”
Publicat: 20/07/2022, 13:46

Miriam Margolyes, o cunoscută actriță din seria „Harry Potter”, a declarat, la podcast-ul „I’ve Got News For You”, că nu i-a plăcut să lucreze cu Arnold Schwarzenegger la producția „End of Days” din 1999, lansând o acuzație cel puțin bizară la adresa starului hollywoodian.

Margolyes a declarat că Schwarzenegger s-a eliberat de gazele intestinale în mod intenționat în fața ei, în pauza dintre filmări, un gest pe care actrița nu îl poate ierta.

„A făcut-o intenționat, în fața mea”

„Este prea plin de el și nu îmi pasă deloc de persoana lui. Este republican, ceea ce nu îmi place”, a declarat Margolyes, referitor la Schwarzenegger. „A fost chiar necioplit. A dat drumul la flatulații în fața mea. Sigur că și eu fac asta, dar nu de față cu alți oameni. El a făcut-o intenționat, chiar în fața mea”.

„Jucam rolul surorii lui Satana și el mă ucidea, în film, deci eram întinsă pe jos. Și el pur și simplu s-a flatulat”, a spus Margolyes. „Nu s-a întâmplat în film, ci în pauză și n-o să-l iert pentru acest gest”.

„End of Days” este un film regizat de Peter Hyams, cu Schwarzenneger în rolul unui fost polițist care îl vânează pe Satana.

Margolyes, cunoscută pentru rolul profesorului Sprout din „Harry Potter”, a apărut în rolul „asistentei” diavolului. În filmul respectiv au mai jucat Gabriel Byrne, Robin Tunney, Kevin Pollak și Rod Steiger, scrie variety.com.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase