Adolescentă de 16 ani, dată în urmărire naţională şi internaţională. Mihaela a lăsat un bilet părinților și a plecat de acasă

Adolescentă de 16 ani, dată în urmărire naţională şi internaţională. Mihaela a lăsat un bilet părinților și a plecat de acasă
O fată de 16 ani din Brăila a lăsat un bilet părinților, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mihaela a fost dată în urmărire naţională şi internaţională / Sursa foto: Poliția Brăila
Publicat: 10/12/2022, 10:59
Actualizat: 10/12/2022, 11:01

O tânără, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, județul Brăila, este căutată de polițiști, după ce plecat, vineri, de acasă și nu s-a mai întors acasă. Adolescenta a lăsat părinților o scrisoare și s-a făcut nevăzută.

„La data de 9 decembrie a.c., ora 22:30, Poliția Orașului Ianca a fost sesizată de către un bărbat, privind dispariţia fiicei sale, Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, care, în cursul dimineții, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Brăila.

Semnalmentele adolescentei

Conform semnalmentelor transmise de familie, fata are 165 cm înălțime, 40-50 kg, ochi căprui, păr lung castaniu și nu are semne particulare.

La momentul dispariției, adolescenta era îmbrăcată cu un palton de culoare roșu, purta pantofi sport de culoare alb și blugi albastru deschis, spun Polițiștii.

A lăsat un bilet părinților și a plecat de acasă

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au aflat că fata a plecat către un liceu din oraşul Ianca, lăsând un bilet părinţilor prin care i-a înştiinţat că merge să se angajeze.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, scrie Observator News.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase