Adrian Năstase, cu gândul la Liviu Dragnea, în Ajunul Crăciunului: “Lipsă de solidaritate și de interes umanitar!” Pe cine atacă fostul prim-ministru al României

Adrian Năstase, cu gândul la Liviu Dragnea, în Ajunul Crăciunului: “Lipsă de solidaritate și de interes umanitar!” Pe cine atacă fostul prim-ministru al României
Adrian Năstase, cu gândul la Liviu Dragnea, în Ajunul Crăciunului: “Lipsă de solidaritate și de interes umanitar!” Pe cine atacă fostul prim-ministru al României
Publicat: 24/12/2020, 20:28
Actualizat: 24/12/2020, 20:29

Adrian Năstase este cu gândul la Liviu Dragnea, în Ajunul Crăciunului. Acesta nu înțelege motivul pentru care ex-liderul PSD a fost părăsit de foștii colegi de partid, în condițiile în care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Fostul prim-ministru al României admite faptul că Liviu Dragnea a comis anumite erori grave, dar susține că nu merită, sub nicio formă, ce i se întâmplă în prezent. Adrian Năstase este profund dezamăgit de atitudinea pe care anumiți politicieni o au în ultimul timp față de cel care în trecut le-a fost lider.

Liviu Dragnea a făcut multe greșeli în calitate de președinte al PSD. Condamnarea lui pentru referendum și pentru cele două salariate care lucrau și la partid poartă însă, fără îndoială, amprenta unei execuții politice. Motivele, probabil, atât interne cât și externe.

Rezultatul s-a realizat – scoaterea lui de pe scena politică.

Ceea ce nu înțeleg este însă tratamentul său în penitenciar – lipsirea de dreptul de a munci, lipsirea de posibilitatea unui consult medical pentru problemele de sănătate, lipsa de transparentă în legătură cu infectarea sa cu covid-19, etc.

Și mai este un lucru pe care nu-l înțeleg – lipsa de solidaritate și de interes umanitar pentru el din partea foștilor săi colegi de partid”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19. Adrian Năstase se gândește la el

Pe 13 decembrie, Liviu Dragnea a fost testat pozitiv la COVID-19. Ulterior, ex-liderul PSD a fost mutat de la Penitenciarul Rahova pe o secție unde sunt tratați bolnavii de COVID-19 din cadrul Spitalului Penitenciar Jilava.

Nimeni din familie nu știe, însă, cu exactitate care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Nici avocatul lui nu are o informație oficială din partea penitenciarului.

Imediat cum au apărut zvonuri că fostul lider PSD nu s-a simți bine și că ar trebui mutat la ATI, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a sunat la Spitalul Penitenciar Jilava, dar că nu a primit niciun răspuns. Femeia este, pur și simplu, disperată (TOATĂ POVESTEA AICI).

Liviu Dragnea are de ispășit o pedeapsă de trei ani jumătate primită în vara lui 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Legea certificatului verde din România se modifică complet! Alexandru Rafila a decis. Se schimbă forma
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...