Adrian Vigheciu, consilier general PMB, acuzații la adresa primarului Sectorului 6: „Conflict de interese? CÂRDĂȘIE? Afacere?

Publicat: 24/01/2024, 15:24
Actualizat: 24/01/2024, 15:26

Adrian Vigheciu, consilier general la Primăria Municipiului București, lansează acuzații grave la adresa lui Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei.

Acuzațiile – Conflict de interese? Cârdășie? Afacere?” survin în contextul în care edilul Sectorului 6 ar plăti 30.000 de euro pe lună pentru containerele în care au învățat elevii Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” în perioada în care au fost executate lucrări de renovare.

Numai că, mai spune social-democratul, primarul Sectorului 6 continuă să plătească nu mai puțin de 30.000 de euro pentru respectivele containere, asta în timp ce „școala este gata de luni bune”.

Ciprian Ciucu continuă o bătaie de joc în Sectorul 6, de data asta la adresa copiilor noștri. Doar primarul Ciucu ne poate explica!

Firma care s-a ocupat de renovarea Colegiului Tehnic «Gheorghe Asachi» din Sectorul 6 a dat spre închiriat și containerele în care s-au mutat cursurile în timpul lucrărilor și în care, la ora la care vorbim, copiii și profesorii suferă de frig.

Dar cu adevărat halucinant este că primarul Ciprian Ciucu continuă să plătească pentru containere aproximativ 30.000 de euro lunar, deși școala este gata de luni bune, acuză Adrian Vigheciu.

„Această școală trebuia finalizată nu în anul electoral 2024, ci încă de acum doi ani de zile”

Social-democratul Adrian Vigheciu spune că această școală ar fi trebuit finalizată încă de acum doi ani, nu chiar în an electoral.

În același timp, se pune, totuși, întrebarea, de ce continuă primarul Ciprian Ciucă să plătească acei 30.000 de euro unei firme care a luat bani pentru renovare și, bineînțeles, pentru containere.

Cert este că, cu fiecare minut trecut, cu fiecare curs petrecut în frig, banii noștri se evaporă într-o afacere care ține mai degrabă de interese private decât de interese publice.

Cunosc foarte bine situația acestei școli, întrucât mă aflu printre inițiatorii proiectului de atragere de fonduri europene pentru clădiri cu consum energetic scăzut la nivelul Sectorului 6.

Această școală trebuia finalizată nu în anul electoral 2024, ci încă de acum doi ani de zile. Dacă vă întrebați care este motivul pentru care, deși lucrările au fost finalizate în mai 2023, copiii continuă și astăzi să învețe în containere, răspunsul este unul cât se poate de simplu. Ați spune că firma a luat bani din bucunarul nostru doar de două ori. O dată pentru renovarea școlii și o dată pentru containere, în timpul lucrărilor. Greșit”, a mai transmis Adrian Vigheciu, consilier general la PMB.


Citește și:

Daniel Ciungu, consilier local PNL-S1, după apariția televizată a lui Clotilde Armand: „Vreau și eu în REALITATEA PARALELĂ unde trăiește ea”

Liberalul George Tuță se va LUPTA cu Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1: „Bugetul trebuie construit cu atenție la nevoile reale”

Josep Borrell: „Israelul nu poate avea drept de VETO asupra autodeterminării palestiniene, să vorbim despre implementarea soluției cu două state”

Primarul din Argeș care A DAT FOC primăriei a revenit în funcție și mulțumește divinității: „Dumnezeu nu te lasă la greu”

Australia dezvăluie numele HACKERULUI RUS care a „atacat” milioane de dosare medicale sensibile și le-a „scurs” pe Dark Web: „Criminal cibernetic”

ATROCITĂȚILE din tunelurile Fâșiei Gaza: „Chiar în acest moment, cineva este violat de teroriștii Hamas, au transformat fetele în păpușile lor!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice