Daniel Ciungu, consilier local PNL-S1, după apariția televizată a lui Clotilde Armand: „Vreau și eu în REALITATEA PARALELĂ unde trăiește ea”

Daniel Ciungu, consilier local PNL-S1, după apariția televizată a lui Clotilde Armand: „Vreau și eu în REALITATEA PARALELĂ unde trăiește ea”
Publicat: 24/01/2024, 12:01
Actualizat: 24/01/2024, 12:10

Daniel Ciungu, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, are o intervenție tranașantă după ce edilul a fost prezent la o emisiune realizată de Digi 24. Liberalul consideră, de la bun început, că edilul celui mai mare sector al Capitalei trăiește într-o „realitate paralelă”.

Daniel Ciungu recunoaște, ironic, că ar dori să trăiască și el într-o astfel de „realitate paralelă”, pentru că – potrivit celor declarate de Clotilde Armand în timpul emisiunii – totul este „tare frumos”.

Însă, dincolo de asta, rămâne o realitate sumbră în Sectorul 1 al Capitalei, iar Daniel Ciungu a prezentat, punctual, ce nu a spus Clotilde Armand.

Vreau și eu în realitatea asta paralelă unde trăiește ea. Pare că e tare frumos! Lăsând gluma la o parte, Armand nu s-a dezis. A mințit, a calomniat și nu a răspuns niciunei întrebări direct. A pivotat și apoi a indus în eroare. Business as usual. O dezamăgire totală acest primar.

Problema ei – care este de fapt a noastră a tuturor cetățenilor din Sectorul 1 – este că noi trăim într-o altă realitate decât a ei.

  • Una în care mizeria de pe străzi e vizibilă constant, în care șobolanii au recucerit scările de bloc, în care școlile nu au văzut decat 2% din bugetul de investiții în 2023 și în care administrația incompetentă Armand nu a fost în stare să cheltuiască 1.071 miliarde de lei din buget (200 milioane de EUR) în 2023.
  • Nicio creșă, grădiniță sau școală construite în 4 ani.
  • Nicio clădire de patrimoniu expropriată, niciun parc nou construit, niciun aviz luat pentru hala Matache, 90 locuri de joacă construite noi acum 4 ani sunt azi închise de ANPC pentru că sunt nesigure pentru copii, deoarece primăria nu a mai făcut nicio mentenanță.

Exemple găsim sute, iar cetățenii le știu din viața reală, nu au nevoie să mai vadă minciunile de pe Facebookul primarului. Asta deși Consiliul Local i-a votat peste 680 proiecte până astăzi, aproape de 90% din totalul propus de ea”, a notat consilierul local PNL pe pagina sa de socializare.

„Vă scriu toate astea în calitate de votant al ei în 2020. Asta ca să îmi fac și mea culpa a 1000-a oară”

Liberalul Daniel Ciungu așteaptă cu nerăbdare alegerile, pentru ca la Primăria Sectorului 1 să vină, într-adevăr, un „gospodar adevărat”.

Mai mult, consilierul local își face și mea culpa, reamintind că și el a fost unul dintre cei care au votat-o pe Clotilde Armand în 2020.

De abia aștept alegerile, să putem veni în fața cetățenilor cu o opțiune liberală competentă, onestă, un om care înțelege administrație și e capabil să rezolve problemele oamenilor. Un gospodar adevărat. Și vă scriu toate astea în calitate de votant și susținător al ei în 2020. Asta ca să îmi fac și mea culpa a 1000-a oară.

P.S. Un singur lucru a zis corect în seara aceasta: CET Grivița acoperă doar 2% din necesarul termic al Capitalei. Așa este!

Doar că 2% înseamnă 25.000 apartamente din S1 și S6, de pe bulevardele Calea Griviței, Giulești, Bucureștii Noi, Mihalache și merge până în Aviației buba, dacă ăștia 2% blocați de Armand nu funcționează… lumea rămâne fără apă caldă și căldură.

Iar oamenii din aceste cartiere știu foarte bine acest lucru. Din păcate au trăit frigul pe pielea lor în acești ani. Au revoir, Clotilde!”, a încheiat Daniel Ciungu.


Citește și:

Viceprimarul Sectorului 1, despre NEPĂSAREA de care dă dovadă Clotilde Armand: ”Una au trimis școlile, cu alta a venit primarul la vot!”

„Sabotaj” marca USR la Primăria Brașov? Viceprimar liberal: ”Primarul Coliban este certat cu transparența! Proiecte blocate, aruncate într-un sertar!”

Continuă lupta dintre viceprimarul PNL al Brașovului și primarul USR. Sebastian Rusu: ”O instituție publică nu reprezintă un instrument de răzbunare!”

EXCLUSIV | Viceprimarul liberal al Brașovului, după ce primarul USR i-a cerut să-și mute biroul la Cimitirul Municipal: „Circ ieftin, IMATURITATE!”

Viceprimarul Sectorului 1 o scoate „la tablă” pe Clotilde Armand: „Câte școli noi s-ar fi putut CONSTRUI în sector, ce mai așteptăm?”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator