Aglomerație pe Aeroportul „Henri Coandă” – Otopeni, la fluxurile de pasageri. Care sunt recomandările conducerii, pentru a evita neplăcerile

Aglomerație pe Aeroportul „Henri Coandă” - Otopeni, la fluxurile de pasageri. Care sunt recomandările conducerii, pentru a evita neplăcerile
FOTO - ilustrativ: Facebook
Publicat: 29/08/2022, 16:19
Actualizat: 29/08/2022, 17:43

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) îi avertizează luni, prin intermediul unui comunicat, pe toți pasagerii Aeroportului Internațional „Henri Coandă” în legătură cu posibile aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe cele internaționale, la orele de vârf.

Aceste aglomerări se produc în condițiile în care, într-un interval foarte scurt de timp, sosesc sau pleacă multe curse internaționale, iar valorile de trafic de pasageri sunt, în multe zile, echivalente celor din ultimul an prepandemic (2019).

CNAB și Poliția de Frontieră au luat măsuri de suplimentare a personalului care asigură dirijarea/informarea pasagerilor pe fluxul de sosiri și controlul documentelor.

Aglomerări se produc în continuare, la orele de vârf (în special dimineața devreme și după-amiaza) și pe fluxul de plecări internaționale. Și aici, personalul aeroportului, al agenților de handling și companiilor aeriene, precum și cel al Poliției de Frontieră și al Brigăzii Antitero face eforturi constante pentru a asigura fluența și rapiditatea efectuării formalităților și controalelor obligatorii.

CNAB le recomandă pasagerilor să manifeste răbdare și înțelegere și să respecte indicațiile personalului din aeroport, dar și să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului și, după efectuarea formalităților de check-in, să se îndrepte imediat către controlul de securitate și cel de frontieră.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase