Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, sâmbătă dimineață

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, sâmbătă dimineață
Foto - caracter ilustrativ: Mediafax FOTO
Publicat: 17/07/2021, 12:15

Traficul este aglomerat sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, unde pe anumite sectoare se circulă în coloană.

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, sâmbătă, pe sensul către litoral şi că pe unele tronsoane traficul se desfăşoară în coloană

„Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Autoritățile le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante, astfel încât să evite accidentele rutiere

De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Accidente pe Autostrada Soarelui

17 persoane au fost accidentate în urma evenimentelor rutiere din această dimineață, de pe A2. Printre acestea se află și cinci copii, anunță ISU Dobrogea. Peste 40 autoturisme au fost implicate, vineri dimineață, într-o serie de accidente în lanț, pe Autostrada A2, pe sensul dinspre București către Constanța, între km 182 și km 184. Echipe de intervenție ale ISU din patru județe intervin pe Autostrada A2, începând cu km 182 până la km 184. La nivelul judeţului Constanţa au fost activate Planul Roşu de intervenţie, dar şi Planul Alb, care se referă la organizarea activităţii în cadrul spitalului în cazul unei situaţii cu multiple victime.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase