Alex a murit pe patul de spital. Tânărul a fost implicat în teribilul accident de la Cobadin, în care au pierit și două fete

Alex a murit pe patul de spital. Tânărul a fost implicat în teribilul accident de la Cobadin, în care au pierit și două fete
Foto: Facebook, Antena 3
Publicat: 07/08/2022, 13:27
Actualizat: 07/08/2022, 13:29

Alex, tânărul de 17 ani care a fost grav rănit în urma accidentului de la Cobadin, din Constanţa, produs de un alt tânăr de 16 ani,  s-a stins pe patul de spital.  În cumplitul accident au murit alte două tinere minore.

Alex se afla pe scaunul din dreapta al mașinii atunci când s-a produs accidentul cumplit. Atât el, cât şi Darius, adolescentul de 16 ani care conducea maşina, au ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ambii au fost internaţi pe Secţia de Terapie Intensivă, fiind ţinuţi în viaţă de aparate. Alex a încetat din viață duminică.

Imaginile VIDEO cu impactul nimicitor pot fi văzute AICI.

Echipajele Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost chemate să intervină, în noaptea de joi spre vineri, la un accident grav produs pe DN3, în zona localității Cobadin, dar nu au reușit să salveze două fete, de 13 și 16 ani.

Vineri dimineața, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, precizând că, atunci când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

Cum s-a produs accidentul

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona benzinăriei unde a avut loc accidentul se poate vedea cum una dintre mașini iese din zona pompelor, șoferul se asigură și merge cu viteză redusă pe carosabil, moment în care mașina este spulberată și proiectată în spate de un alt automobil care vine cu viteză mare pe contrasens.