Alina s-a spânzurat la 16 ani, în toaleta dezafectată a unei stații CFR. Ce a scris adolescenta în biletul de adio

Alina s-a spânzurat la 16 ani, în toaleta dezafectată a unei stații CFR. Ce a scris adolescenta în biletul de adio
Alina s-a spânzurat la 16 ani, în toaleta dezafectată a unei stații CFR. Ce a scris adolescenta în biletul de adio / Foto: vremeanoua.ro
Publicat: 16/05/2022, 13:22

Adolescenta Alina din Vaslui, care s-a sinucis la numai 16 ani, a fost condusă pe ultimul drum.

Alina a fost găsită spânzurată, iar cazul a îndurerat întregul oraș, mai ales că adolescenta era crescută doar de bunica sa paternă, iar femeia a suferit un șoc puternic.

Copila a clacat din mai multe motive și nimeni nu i-a fost alături ca să o sprijine moral.

Alina era elevă în clasa a X-a, la Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Bârlad. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum.

Alina, o poveste de viață tristă

Fata a fost găsită spânzurată vineri, 13 mai, în WC-ul dezafectat al Haltei CFR Banca.

Se presupune că și-a pus capăt zilelor din cauza unei povești sentimentale neîmpărtășite. Adolescenta a lăsat un bilet de adio bunicii sale, în care spune ce o măcina, lucruri care au băgat-o într-o profundă depresie.

Alina a fost abandonată de mamă la vârsta de un an și tatăl ei lucrează în străinătate.

Fata a lăsat un bilet de adio sfâșietor, în care își anunța bunica că pleacă din lume cu fruntea sus.

Adolescenta iubea un bărbat din sat, iar, din câte a spus, familiile lor nu erau de acord cu povestea de dragoste.

Părinții au stat cât mai la distanță de copila crescută cu dragoste doar de bunică, dar nu a fost suficient pentru a-i oferi căldura de mamă.

Pe pagina ei de socializare, Alina a oferit indicii privind depresia sa: “Cu puțin fard și un zâmbet dulce vei ascunde clar că inima îți plânge”, “plâng grav..”, “Strigătul sufletului nu se aude niciodată. – simțindu-se tristă” “, “Uneori cel mai frumos zâmbet ascunde cele mai grele dureri… fericirea este ceea ce mimăm unii dintre noi în fiecare zi.” “Uneori aș vrea să mor, oricum nu voi lipsi nimănui…”… sunt doar câteva mesaje în care Alina semnala că are probleme.

Tragedia a impresionat suflarea din comuna Banca, în frunte cu preotul din parohia Gara Banca, toți sărind în ajutorul bunicii, pentru a-și putea înmormânta nepoata, scrie vremeanoua.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult