Ana Geoană și Garrett Cayton, detalii și fotografii inedite de la logodnă! Nașul Anei le-a dăruit racheta cu care a jucat finala la Wimbledon, în 1972. „We are family” | EXCLUSIV

Ana Geoană și Garrett Cayton, detalii și fotografii inedite de la logodnă! Nașul Anei le-a dăruit racheta cu care a jucat finala la Wimbledon, în 1972. „We are family” | EXCLUSIV
Mircea Geoană a organizat logodna fiicei sale la Palatul Mogoșoaia, iar Ana a purtat o rochie superbă creată special pentru ea de către cunoscuta creatoare de modă Cristina Săvulescu (foto exclusiv Gândul / arhivă personală)
Publicat: 05/08/2022, 19:35
Actualizat: 05/08/2022, 19:54

În noaptea de 3 spre 4 august, pe aeroportul Otopeni a fost agitație mare. Câțiva bodyguarzi așteptau oaspeți de onoare. Ana Geoană și viitorul ei soț, Garrett Cayton, însoțiți de părinții acestuia, au fost preluați și scoși pe la intrarea specială a aeroportului. În cursa de miercuri noapte, Viena-București, a companiei Austrian Airlines, Ana și familia sa din SUA, au fost singurii călători de la clasa business. Joi dimineață, am aflat și motivul sosirii în țară a fiicei secretarului general adjunct al NATO. Tinerii au sărbătorit logodna alături de prietenii și colegii de facultate.

Joi, 4 august 2022, Mircea Geoană alături de soția sa, Mihaela, a organizat un eveniment cu fast pentru fiica lui, Ana, și viitorul ginere, Garrett Cayton. Cei doi tineri au dorit să-și serbeze logodna și pe tărâm românesc și au ales cu grijă locul, Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, un loc încărcat de istorie. Mai mult de jumătate dintre invitați au fost colegi de la „University of Pennsylvania”, locul unde Ana și Garrett s-au cunoscut în anii facultății.

Bineînțeles, familia lui Garrett, dar și prieteni de toate generațiile din România, cei care au cunoscut-o pe Ana încă de mică. Nu putea lipsi nașul Anei de botez, Ilie Năstase, care le-a adus cadou o superbă fotografie și racheta cu care marele campion român a jucat o finală de neuitat la Wimbledon în 1972.

Mircea Geoană a deschis seara cu un discurs emoționant în cinstea Anei (care a apărut într-o rochie superbă semnată de hiper-cunoscuta creatoare de modă Cristina Săvulescu) și a lui Garrett, a mulțumit tuturor celor prezenți că le sunt alături într-un astfel de moment special și a amintit, vădit emoționat, momente din copilăria fiicei sale.

“A fost o reuniune foarte frumoasă. O logodnă acasă, pe pământ românesc. Au participat și părinții viitorului soț al fiicei mele, Ana și Garrett au vrut neapărat să serbeze logodna și cu colegii de facultate și prietenii din România. Nunta va fi organizată anul viitor de către părinții lui Garrett, la Veneția. Sunt convins că va fi o nuntă foarte frumoasă și foarte reușită”, ne-a declarat în exclusivitate Mircea Geoană.

Ana Geoană a purtat la logodna de la Palatul Mogoșoaia o rochie superbă creată special pentru ea de cunoscuta creatoare de modă Cristina Săvulescu

Ana și-a dorit ca tot decorul să fie simplu și elegant, pe alb-verde. Invitații au fost întâmpinați de un cvartet și au admirat la apus superbul Palat ctitorit de Constantin Brâncoveanu. Nu au lipsit horele românești, aromâne, evreiești, toată lumea s-a reunit ca într-o mare familie. Cornelia Rednic și taraful au încins ringul de dans pe ritmuri tradiționale.

“Am vrut să arătăm istoria, cultura și tradițiile românești”, a spus Ana. Melodia de suflet a serii a fost „We are family”, ce i-a avut ca protagoniști pe ringul de dans pe membrii celor două familii.  Masa a fost servită gen bufet tradițional românesc, de unde nu au lipst faimoasele sarmale, plăcintele, brânzeturi tradiționale, bulz și legume de tot soiurile.

“De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a fost declarația oferită în exclusivitate de Garrett, ginerele secretarului general adjunct al NATO.

După petrecere, Ana și Garrett vor petrece împreună cu o parte din prieteni o săptămână în Transilvania.  Ana a făcut și o promisiune, aceea de a reveni în România în fiecare an. “Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an”.

După o relație de cinci ani, Garrett a cerut-o în căsătorie pe Ana anul acesta, pe 1 martie și s-au logodit la Las Vegas. Ana și Garrett s-au cunoscut în America, acolo unde ea studiază în prezent comunicarea și ingineria la Universitatea Pennsylvania și, unde și-a deschis propriul business de sănătate holistică, Linea. El este nepotul direct al unui american de origine poloneză, Jona Goldrich, care a fost un mare filantrop și una dintre cele mai importante personalități ale comunității evreiești din America.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron