Andrada a MURIT, la doar 16 ani, într-un grav accident auto în județul Mehedinți. Ea a fost înmormântată în rochie de mireasă și cu alai de nuntă

Andrada a MURIT, la doar 16 ani, într-un grav accident auto în județul Mehedinți. Ea a fost înmormântată în rochie de mireasă și cu alai de nuntă
Andrada a murit la doar 16 ani, într-un grav accident rutier
Publicat: 28/12/2023, 18:28
Actualizat: 28/12/2023, 18:34

Andrada avea doar 16 ani și era elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Şerban Cioculescu” din Drobeta-Turnu Severin. Mai mult, avea cele mai bune rezultate la învăţătură şi era şefa clasei. Însă, drumul ei pe acest pământ s-a încheiat brusc, în Ajunul Crăciunului, după ce adolescenta a plecat împreună cu alţi trei prieteni într-o cursă mortală cu o mașină.

La volan se afla un tânăr de 21 de ani, băut și fără permis auto, iar în autoturism se mai aflau fratele șoferului, alături de Andrada și prietena ei, Larisa. Toți ceilalți au scăpat fără răni majore, însă pentru Andrada nu s-a mai putut face nimic.

Accidentul a avut loc pe DJ 606 A, în comuna Bălăcița, când șoferul a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, iar mașina s-a răsturnat într-un șanț. Șoferul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Salvatorii ajunși la locul tragediei au găsit-o pe tânăra de 16 ani, pasageră în dreapta șoferului, aruncată la câțiva metri de autoturism.

Victima prezenta multiple traumatisme, aflându-se în stop cardio-respirator. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Astăzi, Andrada a fost dusă spre locul de veci cu alai de nuntă și îmbrăcată în rochie de mireasă. A fost înmormântată  în localitatea natală, la Bălăcița, în județul Mehedinți, unde s-a și întâmplat tragedia. Îmbrăcată în rochie de mireasă, Andrada a plecat pentru totdeauna cu alai şi muzică lăutărească, doar că nu a fost de nuntă.

  • „Nu mă aşteptam la clipa asta niciodată, tocmai vorbisem cu ea să ne întâlnim după vacanţă să mergem să ne plimbăm. Şi astăzi, în loc să o conduc la altar, o conduc pe ultimul drum. M-a cuprins un fior foarte rece”, a mărturisit o colegă a Andradei.
  • „Era tot timpul cu zâmbetul pe buze, vorbeam, comunicam, ieşeam pe terenul de fotbal, niciodată nu era tristă”, a spus o alta.

Şi dirigintele Andradei şi-a exprimat regretul, într-un mesaj emoționant de condoleanțe, pentru pierderea celei mai bune eleve din clasa sa.

„Sunt clipe greu de trăit şi de crezut pentru că Andrada, una dintre elevele mele de seamă alege astăzi, cu ştiinţa ei, fără ştiinţa ei, să părăsească lumea aceasta pământească şi să călătorească într-o altă lume, o lume lipsită de durere, întristrare şi suspin. Viaţa ei pământească se curmă, cu siguranţă tainele nebănuite ale veşniciei îi vor purta o viaţă liniştită pentru că un boboc de trandafir, în floarea vârstei alege să înmiresmească căile şi nebănuitele taine şi clase ale veşniciei. Sunt sigur că Dumnezeu a pregătit un lucru mult mai bun şi a ferit-o de încercările vieţii învolburate. Îi doresc ca drumul de aici să îi fie presărat doar cu lumină, bucurie eternă, Dumnezeu să o aşeze cu sfiinţi”, este mesajul transmis de acesta.

Poliția Rutieră a întocmit dosare penale pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

FOTO – Captură video: Observator TV / Antena 1

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Ca în filmele cu ... polițiști. Doi agenți de la Poliția Locală Constanța, de râsul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Beatrix Potter, creatoarea celui mai iubit iepure din lume. „Slavă Domnului că nu am fost...