Apple și Google oferă tehnologiile viitorului la parcarea în București

Apple și Google oferă tehnologiile viitorului la parcarea în București
Publicat: 11/07/2021, 12:24

Apple Google au lansat propriile sisteme de plată în vederea creșterii ușurinței, a vitezei, dar și al nivelului de securitate aferent plăților.

Aceste sisteme au deja mulți utilizatori la nivel mondial, dar și în România, unde există foarte mulți utilizatori de telefoane Apple (IOS) sau Android (Google).

AmParcat este singura aplicație destinată utilizării parcărilor publice care permite, în România, plăți prin sistemele Apple Pay (IOS) și GPay (Google).

Modul de utilizare al acestor metode se găsește în manualul disponibil în secțiunea Cont a aplicației. Din review-urile disponibile online reiese că această aplicație oferă un serviciu support foarte bun, lucru care este rar la orice are legătură cu serviciile publice, așa că dacă manualul nu este suficient, administratorii pot fi contactați prin mail și telefon, notează economica.net.

Aplicația are peste 250 000 utilizatori

AmParcat are peste 250 000 utilizatori și este disponibil in București, Oradea și Focșani și în ritmul de dezvoltare cu care ne-a obișnuit, în curând în multe alte orașe din țară.

Aplicația oferă funcționalități unice în piață, cum ar fi extinderea automată a duratei parcării, gestionarea RCA, ITP, CASCO, carnet conducere, extinctor, asistență rutieră, puncte de penalizare, dar și asigurări de călătorie.

AmParcat este singura aplicație disponibilă la nivel național care pe lângă plata parcării oferă si funcționalități suplimentare și necesare precum găsirea, afișarea și inițierea traseului către parcările publice din jurul locației în care te afli, spălătorii auto, vulcanizări, service auto, restaurante.

Bucureștiul devine, astfel, nu numai digital, dar și SMART, cu interfețe prietenoase cu cetățeanul utilizator.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase