Arhiepiscopia condusă de Teodosie cere pomelnice prin PayPal: „Puteți include câteva nume pentru a fi pomenite în secțiunea Add Note”

Arhiepiscopia condusă de Teodosie cere pomelnice prin PayPal: „Puteți include câteva nume pentru a fi pomenite în secțiunea Add Note”
ÎPS Teodosie (Sursa foto: Eduard Vînătoru/MEDIAFAX FOTO)
Publicat: 17/10/2021, 12:36

Arhiepiscopia Tomisului a transmis credincioșilor, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că primește pomelnice și prin intermediul sistemului electronic de plăți online PayPal, alături de link-ul unde se pot face donații.

Reprezentanții Arhiepiscopiei au mai spus donatorilor că își pot nota în secțiunea ”Add Note” câteva nume ale persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor.

„În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea „Add Note”, mai scriu aceștia.

Pe linkul de PayPal, enoriașii pot dona orice sumă vor, dar sunt și opțiuni precum 5, 10 sau 50 de euro.

„Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. „Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19)”, este mesajul de pe platforma de tranzacționare a banilor, care face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie.

Ce au scris internauții

Nelipsite au fost și mesajele pline de umor ale internauților care au comentat la postarea Arhiepiscopiei Tomisului.

Am 10 #bitcoin pentru MARELE ALB! care e procedura?, „Prin Revolut primiti?”, au scris cei care au comentat la postarea.

„O variantă mai eficientă ar fi să faceți live stream pe YouTube și să transmiteți slujbele acolo și oamenii să pot face donații live. Sau dacă vreți să treceți la alt nivel puteți accepta transferuri în crypto, pe Binance”, a mai scris un alt internaut.

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a lansat joi atacuri dure la adresa campaniei de vaccinare și le-a transmis credincioșilor să nu accepte presupusa obligativitate a vaccinării, deși nu există o astfel de prevedere în legislație.

Eu cred și trebuie să fac un apel la juriști să se mobilizeze, este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul și au dreptul lor de a nu-l accepta, nu trebuie să fie obligatoriu. Mai ales că nu-i asumat de nimeni. Și sunt atâtea urmări negative. Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri să se adreseze în masă justiției. Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei constituțional această interdicție a nevaccinaților. Am citit clar că uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin, a obligativității vaccinului?”, a declarat ÎPS Teodosie, într-o emisiune la Radio Dobrogea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase