„Așa e când nu ai cu ce să-ți impresionezi iubita. Dorei cu credința mică”. Preotul Francisc Doboș, ironie la adresa celor care turează motoarele noaptea în Capitală

„Așa e când nu ai cu ce să-ți impresionezi iubita. Dorei cu credința mică”. Preotul Francisc Doboș, ironie la adresa celor care turează motoarele noaptea în Capitală
Foto - Francisc Doboș Facebook
Publicat: 12/06/2022, 09:22

Preotul catolic Francisc Doboș i-a ironizat pe șoferii care își turează motoarele în weekend, în zona Aviatorilor, în miezul nopții. Părintele îi numește „Dorei cu crdința mică”.

„Foarte mulți cai putere turați la maxim după miezul nopții în centrul Bucureștiului, statuia Aviatorilor: “2 neurons production”… în fiecare weekend.

Așa e când nu ai cu ce să-ți impresionezi iubita.  Dorei cu credința mică.  NB. Îmi place foarte mult să pilotez. Chiar îmi place. Dar nu trezesc cartierul pentru asta. Îmi funcționează al treilea neuron, cel al bunului simț”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

„Îi binecuvântez încrucișat pe toți bombardierii care fac drifturi”

Nu este prima dată când preotul a comentat în stilul propriu obiceiul „bombardierilor” care fac drifturi zgomotoase, cu bolizii super tunați, în jurul Statuii Aviatorilor, „noaptea ca hoții”.

„Îi binecuvântez încrucișat pe toți bombardierii care fac drifturi cu bolizii lor super tunați în jurul Statuii Aviatorilor, noaptea ca hoții. A trecut unul pe la 5, înainte de cântatul cocoșului. Nu mai vorbesc de cei care trec cu 249 km pe oră pe Bulevardul Aviatorilor când au verde la semaforul de la statuie, în general între 23:00 și 5:00, așa, în ciudă. Nuuu, nu se aude deloc :))) Iar când au roșu la semafor îi aud cum fac “pop-corn” cu țevile lor de evacuare Akrapovic (pour les connaisseurs). În acele momente mă rog pentru ei, evident. Doar sunt un bun creștin, nu-i așa?!

– Mânca-v-ar raiul!

Iar dacă mă supără des o să ies pe bulevard cu aghiasma mare ca să-i lovesc la operație, să le exorcizez chip tuningu’ și să le ruginească evacuarea Akrapovic.

– Fir-ați ai harului, să fiți!”, scria Francis Doboș pe Facebook, în septembrie anul trecut.

Preotul Francisc Doboș a devenit în septembrie anul trecut paroh al Parohiei Romano-Catolice ”Preasfânta Inimă a lui Isus” (Sacré Cœur) din București, care se află lângă statuia Aviatorilor.