ASUS Vivobook Pro 14X OLED: superputere pentru creativitate fără limite

Publicat: 20/12/2021, 14:00
Actualizat: 20/12/2021, 16:50

Instrumentele de lucru ultraportabile care să îi ajute pe creatorii de conținut să lucreze de oriunde, dar care să le fie companion și în timpul liber, au devenit o necesitate în zilele noastre. Pe lângă portabilitate, acestea trebuie să le ofere designerilor, graficienilor, fotografilor sau programatorilor și performanțe care să rivalizeze cu un sistem desktop. ASUS Vivobook Pro 14X OLED îți oferă viteza și acuratețea de care ai nevoie pentru a-ți pune în aplicare ideile creative.

Schimbarea modului în care lucrăm din ultimii ani se datorează și tehnologiilor inovatoare ale portabilelor care ating performanțele sistemelor desktop. Designul subțire, greutatea de doar 1.45 kg și diagonala de 14 inch cu aspect 16:10 fac dinASUS Vivobook Pro 14X OLED un instrument de lucru care nu compromite nici mobilitatea, nici productivitatea pentru creativitate infinită.

Performanță maximă fără efort

Deși este un laptop ultra-subțire, cu o greutate redusă, ASUS Vivobook Pro 14X OLEDeste propulsat de procesoare puternice Intel (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX), ajutate de memorii RAM de până la 32 GB si SSD-uri PCIe rapide cu capacitate până la 1 TB.

Când vine vorba de transfer rapid de date, gama largă de porturi cu care vine dotat laptopul ASUS Vivobook Pro 14X OLED îți va face viața în mișcare mai ușoară. Printre acestea, portul Thunderbolt 4 USB-C care transferă date cu 40 Gbps oferă posibilitatea conectării a două monitoare externe UHD 4K și a perifericelor foarte rapide.

Pentru aplicațiile grafice care au nevoie de putere suplimentară,ASUS a dotat laptopul cu o placă video dedicată GeForce RTX 3050/3050 Ti cu 4 GB VRAM. Interfața virtuală DialPad integrată în touchpad-ul de dimensiuni mărite îți permite să controlezi foarte rapid ajustările din software-ul Adobe compatibil.

Performanța laptopului ASUS Vivobook Pro 14X OLED este susținută de driverele optimizate NVIDIA Studio Driver, precum și de sistemul de răcire ASUS IceCool Plus extrem de eficient datorită celor două ventilatoare și două conducte de căldură care oferă trei profiluri de ventilare pentru orice fel de sarcină.

ASUS OLED: un ecran de poveste

Ecranul laptopului ASUS Vivobook este însă cel care te va impresiona cu adevărat. Afișajul NanoEdge care oferă un raport ecran-corp de 86%, rezoluția 2.8K și culorile vii oferă o experiența vizuală extrem de realistă.

Acuratețea culorilor ecranului ASUS OLED este certificată PANTONE pentru acoperirea 100% a gamei DCI-P3, adică de 1.6 ori mai multe culori afișate decât un ecran tipic LCD. Datorită tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), care aprinde și stinge individual toți pixelii ecranului, precizia culorilor nu este afectată de nivelul de luminozitate al ecranului, menținându-se puternice chiar și la niveluri reduse.

Pe lângă culorile realiste, fiind vorba de un laptop OLED, contrastul aproape infinit, de 1.000.000 și cel mai mic timp de răspuns de pe un ecran de laptop, de doar 0.2 ms permit afișarea de imagini extrem de clare, atât în filme cât și în jocuri de acțiune.

Datorită Display-ului HDR 600 True Black vei putea întrezări detalii pe care nu le-ai mai văzut în scenele întunecate din filme. Toate acestea fără să-ți afecteze ochii sau calitatea somnului, lumina albastră emisa fiind redusă cu până la 70%, fapt certificat de institutul TUV Rheinland.

Tehnologii inovatoare pentru siguranță și conectivitate

Nevoia de a lucra de oriunde crește și nevoia de securitate si conectivitate la viteze sporite, care nu te încetinesc. Tehnologia ASUS WiFi Master Premium cu funcția WiFi SmartConnect care selectează automat rețeaua wireless cu cea mai bună viteză și calitate a semnalului, îți permite să încarci rapid conținut online și să accesezi datele stocate în cloud, în deplină siguranță.

Tehnologia ASUS de anulare a zgomotului de fundal cu AI te va ajuta în timpul conferințelor video, iar funcția ClearVoice Mic va filtra zgomotul de fundal și va normaliza toate vocile individuale în modul multi-prezentatori.

Iar pentru acces facil la toate aceste tehnologii și aplicații ASUS care te ajută să profiți de noul tău laptop Vivobook Pro 14X OLED, ai contul MyASUS la un singur click distanță.

Modele din seria Vivobook Pro X sunt disponibile și în variantă cu ecran de 16 inch, fiind oferite configurații dotate cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

La cumpărarea unui laptop ASUS Vivobook Pro vei primi bonus trei luni de abonament gratuit la suita Adobe Creative Cloud ce cuprinde peste 20 de aplicații creative de top împreună cu 100 GB de stocare în cloud, care îți permit ție și echipei tale să ai acces la proiecteoricând și de oriunde.

Poți beneficia și de un an în plus de garanție participând în campania Părerea ta contează, dacă urmezi pașii descriși în pagina campaniei și lași un review pentru noul tău laptop ASUS.