Atac cu armă albă într-o stație de metrou din Bruxelles! O femeie a fost grav rănită

Atac cu armă albă într-o stație de metrou din Bruxelles! O femeie a fost grav rănită
Atac cu armă albă într-o stație de metrou din Bruxelles! O femeie a fost grav rănită / Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 02/02/2021, 07:51

Un individ înarmat cu un cuțit a fost arestat luni în Bruxelles, în stația de metrou Gare de l’Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean. Presa locală scrie că bărbatul și-ar fi atacat sălbatic fosta iubită.

O femeie a fost grav rănită și o femeie gravidă a fost împinsă în timpul unui atac cu cuțitul asupra unui trec de metrou din Bruxelles, luni după amiază, a confirmat Parchetul, potrivit euronews, citat de Antena3.ro.

Nu a fost un atac terorist

Atacul s-a desfășurat la stația de metrou Gare de l’Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean, chiar înainte de ora locală 15.00.

Nu este vorba de un incident terorist, ci despre o răzbunare personală a agresorului, care a fost arestat și dus la audieri.

Orbit de gelozie, un bărbat din Gorj și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi a încercat să se sinucidă

Certurile conjugale se transformă – de multe ori, din păcate – în scene violente, iar în cazuri extreme furia necontrolată poate avea urmări tragice.

Un bărbat din comuna Scoarța, județul Gorj, orbit de gelozie, și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi a încercat să se sinucidă cu arma crimei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a făcut publice informații din acest dosar în care gelozia exacerbată a dus până la crimă.

”Prin ordonanţa din data de 21.01.2021 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul H.N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin.1 Cod penal raportat la art. 199 alin.1 Cod penal”, se precizează în comunicatul respectiv.

Potrivit probatoriului administrat, până în prezent, în această cauză, anchetatorii au reușit să alcătuiască întregul ”film” al evenimentelor conjugale care au culminat cu o crimă și cu o tentativă de sinucidere.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase