Atacul polițistului local din Oradea asupra soției sale, surprins de camerele de supraveghere! (VIDEO)

Atacul polițistului local din Oradea asupra soției sale, surprins de camerele de supraveghere! (VIDEO)
Atacul polițistului local din Oradea asupra soției sale a fost filmat (FOTO: eBihoreanul.ro)
Publicat: 12/01/2021, 22:15
Actualizat: 13/01/2021, 01:06

Paul Kover, poliţist local şi fost adjunct al şefului Poliției Locale din Oradea (județul Bihor), și-a înjunghiat soția, de cinci ori, chiar lângă blocul în care locuia femeia. Atacul a avut loc duminică seară, în jurul orei 18.00, și a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum a decurs tentativa de crimă, dar și faptul că niciun martor, între care și un taximetrist, nu a intervenit în ajutorul victimei, o femeie de 45 de ani, mamă a doi copii, potrivit Adevărul.

Bărbatul a fost prins după cinci ore de căutări, polițiștii folosind reflectoare şi câini de urmă. Acesta se ascundea într-un bloc aflat în construcţie și se rănise cu acelaşi cuţit, dar medicii au constatat că tăieturile erau superficiale. Bărbatul a fost reținut și arestat preventiv. Împotriva sa a fost dispusă măsura începerii urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În luna ianuarie a anului trecut, soția solicitase ordin de protecţie împotriva acestuia și apoi divorţul. La cea din urmă cerere a renunţat, însă, câteva luni mai târziu, alegând doar să se separe. De altfel, bărbatul nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri față de soția sa.

Totuși, potrivit Antena 3, femeia ar fi intentat acum proces de divorț și tocmai acest gest l-ar fi înfuriat pe bărbat.

Femeia a supraviețuit, dar e în stare gravă

Femeia a scăpat cu viaţă ca prin minune, în urma celor cinci lovituri de cuțit primite, dar a suferit răni grave.

Medicii SMURD care au intervenit la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o rapid la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Femeia a fost internată la Terapie Intensivă, după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Starea era gravă, stabilă hemo-dinamic, dar a necesitat proceduri de decompresie a plămânului care i-a fost afectat în urma acestui atac. Plăgile, o parte dintre ele, au fost penetrante şi, ca atare, clar că viaţa ei a fost pusă în pericol”, a declarat dr. Hadrian Borcea, UPU Oradea, citat de observatornews.ro.

Imaginile atacului sunt șocante!

Scenele de groază au avut loc duminică seară, pe strada Oneștilor din Oradea, iar înregistrarea video publicată de ebihoreanul.ro și preluată de observatornews.ro este de-a dreptul şocantă.

În filmare se poate observa cum poliţistul local îşi atacă soţia, iar mai multe persoane care asistă la atacul bărbatului, inclusiv un taximetrist, se feresc să intervină în sprijinul femeii.

Agresiunea a avut loc în parcarea blocului în care locuiește femeia, la câţiva metri de maşina acesteia. După o ceartă între cei doi soți, care ar fi avut loc în autoturism, femeia a vrut să plece, poliţistul a ieșit după ea și a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit. Un taximetrist care a văzut scena, în loc să sară în ajutorul victimei, dă maşina în marşarier.

În timp ce poliţistul se îndreaptă spre bloc, femeia zace câteva secunde pe carosabil, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor. Bărbatul se întoarce, însă, spre victimă și în acel moment în care şoferul de taxi demarează şi pleacă de tot din parcare.

Astfel, femeia rămâne singură în faţa agresorului, care o aleargă în jurul maşinilor, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea.

După câteva zeci de secunde, timp în care femeia reuşeşte să intre în scara blocului, bărbatul pleacă, fiind filmat cum merge pe trotuar, cu cuţitul în mână.

Pe lângă taximetrist, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum şi alte persoane care au asistat la agresiune, poate chiar posibili vecini de pe scară, se feresc să sară în ajutorul femeii.

Polițistul local trecuse cu brio testul psihologic

Șefii agresorului sunt șocați de fapta acestuia. Potrivit acestora, el a trecut cu rezultate maxime testul psihologic – în urmă cu o lună şi jumătate – şi avea reputaţia unuia dintre cei mai eficienţi poliţişti locali.

Femeie din Oradea, găsită moartă lângă blocul în care locuia, după ce a căzut de la etaj. “Avea probleme cu nervii!”

O femeie în vârstă de 58 de ani a fost găsită moartă, la începutul lunii decembrie, chiar lângă blocul de 11 etaje în care locuia, din Oradea. Aceasta a căzut de la etaj, iar vecinii nu înțeleg ce s-a întâmplat.

Potrivit anchetatorilor, femeia locuia la etajul al patrulea, în imobilul lângă care a fost găsită fără suflare. Pentru moment, nu s-a stabilit dacă a căzut accidental sau dacă și-a pus capăt zilelor.

Incidentul a fost anunțat la 112 luni, în jurul orei 16:00, potrivit stirileprotv.ro. Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și criminaliștii. Femeia locuia singură, după ce își pierduse soțul în urmă cu aproximativ trei luni, dar vecinii susțin că avea un comportament normal.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Unde se află prima cabană montană construită în România?