GÂNDUL NEWS. Atmosferă tensionată în PNL, înaintea alegerilor pentru șefia partidului (VIDEO)

Publicat: 20/07/2021, 20:30
Actualizat: 20/07/2021, 20:34

În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:30, vezi cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale zilei.

1. Imagini incredibile pe Autostrada Soarelui!

Zeci de șoferi nu au ținut cont de nicio regulă de circulație: au întors pe autostradă și au circulat pe contrasens spre surprinderea celorlalți conducători auto. În clipul postat pe Facebook de un șofer care circula regulamentar, pe Autostrada Soarelui (A2), se observă cum zeci de autoturisme merg pe contrasens atât pe banda de urgență, cât și pe banda întâi.

Totul, din cauza unui accident în urma căruia o dubiță s-a răsturnat pe carosabil și a blocat traficul pe sensul spre Constanța. Așa că mulți au făcut stânga-mprejur, într-un dispreț total față de lege. Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă, iar în baza acestor imagini au acordat deja primele amenzi. Vineri, 55 de mașini au fost avariate în urma unor accidente în lanț.

2. Furtunile au făcut prăpăd în țară

Un bărbat din Iași a fost găsit mort în albia pârâului care trece prin satul Hândrești, iar mai multe persoane au fost izolate, din cauza viiturilor puternice. Tot la Iași, trei zboruri care ar fi trebuit să aterizeze, luni seara, pe aeroportul din acest oraș au fost deviate spre alte aeroporturi din țară. În orașul Brașov, mai multe echipaje de pompieri au intervenit pe străzi, după ce un autobuz și un tractor cu remorcă au rămas blocate în apă.

La Bușteni a fost activat planul roșu de intervenție, după ce mai bine de 50 de gospodării și un magazin au fost inundate, iar traficul de pe DN 1 (Ploiești-Brașov) a fost întrerupt temporar. Inundații de proporții au fost și în mai multe localități din județul Neamț, acolo unde drumul județean a fost blocat pe ambele sensuri de mers din cauza copacilor căzuți și a cantității de apă strânsă pe carosabil. Mai multe case au fost luate de ape, iar 20 de locuințe au rămas izolate după ce un podeț s-a rupt pe un drum comunal.

3. Atmosferă tensionată în PNL, înaintea alegerilor pentru șefia partidului

Un document controversat apărut în mediul online a pus pe jar liberalii. În documentul care poartă antetul guvernului este prezentată strategia de adoptat în susținerea candidaturii lui Florin Cîțu la șefia partidului. Totodată, li se cere liderilor care îl susțin pe Florin Cîțu să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”.

De asemenea, echipa premierului cere informații despre tabăra Orban – „pentru a le da în presă” – și vorbește despre „diferența de clasă între «team orban» și echipa câștigătoare”.

Potrivit G4media.ro, semnătura electronică a documentului aparține Mioarei Costin, consilier de stat la Cancelaria Guvernului. În vreme ce premierul susține că nu ar fi citit acest document și cere dovezi că a plecat de la Palatul Victoria, Ludovic Orban spune că cine a hotărât să folosească resurse publice ar trebui să plece de la Guvern.

4. Accident straniu în Drăgășani!

O stradă a fost acoperită cu… bere, după ce mai multe navete s-au răsturnat pe asfalt. Una dintre sticle a lovit o femeie și a rănit-o, iar – pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol – medicii au transportat-o la spital pentru investigații suplimentare. Șoferul autotrenului nu a consumat alcool, iar sticlele s-au răsturnat după ce remorca tirului a intrat în balans. (Mai multe detalii, aici…)

5. Delicatesă pentru unii, plătită scump de alții

Polițiștii din Neamț au prins un bărbat din Italia care făcea trafic cu trufe negre. În urma controlului, autoritățile au găsit aproape 1.200 de kilograme de trufe negre, în valoare de 600.000 de lei, pentru care bărbatul nu avea documente legale. Fapta sa a intrat la categoria furt din fondul forestier naițonal și s-a ales cu dosar penal.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete