Au apărut primele informații despre rămăşiţele umane tranşate și carbonizate, găsite lângă București în portbagajul unei mașini incendiate. Ce au aflat anchetatorii

Au apărut primele informații despre rămăşiţele umane tranşate și carbonizate, găsite lângă București în portbagajul unei mașini incendiate. Ce au aflat anchetatorii
Foto - Arhivă: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 07/05/2022, 22:56
Actualizat: 07/05/2022, 23:12

Au apărut primele informații în legătură cu rămăşiţele umane tranşate și carbonizate, descoperite în portbagajul unei mașini incendiate în apropiere de București. Surse judiciare au declarat pentru Gândul că ar putea fi vorba de cel puțin două persoane care ar fi săvârșit crima de la Măgurele, județul Ilfov.

În portbagaj s-au găsit capul și câteva fragmente osoase, iar cadavrul ar fi fost tranșat înainte de incendiere, potrivit acelorași surse.

La această oră, se analizează camerele de supraveghere de pe ruta pe care ar fi putut veni mașina și intrarea de pe  câmpul cu rapiță unde a fost găsită mașina.

Deocamdată, nu se știe unde se află resturile din cadavrul tranșat, dar sursele citate afirmă că se va încerca reconstrucția facială, întrucât nu se cunoaște identitatea celui omorât.

„La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în orașul Măgurele arde o mașină. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență. Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov.

Adina Anghelescu-Stancu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat în Drept, specializat în nișa subiectelor din sfera justiției, cofondator al site- ului luju.ro, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase