Au început deja protestele la Primăria condusă de Clotilde Armand! Oamenii nu mai suportă gunoaiele de pe străzi! „Paradis pentru gândaci și șobolani”

Publicat: 21/12/2020, 10:33
Actualizat: 21/12/2020, 11:03

Mai mulți bucureșteni s-au strâns luni dimineață în fața Primăriei sectorului 1 din Capitală pentru a protesta împotriva mizeriei din această administrație, respectiv împotriva gunoaielor lăsate de săptămâni întregi pe străzi!

„Protestăm în fața Primăriei Sectorului 1 (…) Să-i spunem Primarului Clotilde Armand că nu mai acceptăm ca sectorul nostru să fie plin de gunoaie pe străzi , focare de infectie, paradis pentru gândaci și șobolani.

„Din cauza ambițiilor ei gunoiul nu mai este ridicat de săptămâni în șir”

Este dreptul nostru să avem un oraș și un mediu curat și sănătos.

Din cauza ambițiilor ei gunoiul nu mai este ridicat de săptămâni în șir…Primăria a fost și amendată de instituțiile statului din aceste motive, amenzi care tot din taxele și impozitele noastre vor fi plătite…este INACCEPTABIL”, a anunțat pe o rețea de socializare Tudor Ionescu Tim, fost consilir general la Primria Capitalei.

Avocatul Poporului se implică în scandalul gunoaielor din sectorul 1 al Capitalei!

Serviciile de salubrizare din Sectorul 1 al Capitalei au intrat în atenția Avocatului Poporului, care face demersuri despre modul în care sunt asigurate serviciile pentru bucureșteni.

„Având în vedere informațiile prezentate în mass-media privind situaţia generată de cantitatea foarte mare de deșeuri adunate pe trotuarele din Sectorul 1, dar și constările proprii, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.”, anunță Avocatul Poporului, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, întrucât serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populației, dar şi a mediului, au fost întreprinse demersuri la Primăria Sectorului 1 București, referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare pe raza Sectorului 1 din Bucureşti.

Clotilde Armand, război total cu cetățenii care au votat-o.“Așa primar penibil? Dă-ți demisia, clătită, și du-te în țara de unde vii!” / “Spală-te pe dinți că miroase tot Sectorul 1. Ți-ai bătut joc de noi!”

GÂNDUL.RO a scris recent că în aproximativ două luni și jumătate de mandat, Clotilde Armand pare să fi pierdut sprijinul cetățenilor care locuiesc din Sectorul 1.

Edilul USR a generat un scandal uriaș, după ce a refuzat să deconteze sumele facturate de operatorul de salubritate. În aceste condiții, sacii de gunoi neridicați pot deveni, curând, adevărate bombe biologice. În tot acest timp, în loc să găsească soluții, primărița dă vina pe fosta administrație, lucru care i-a indignat total pe locuitorii Sectorului 1, care îi cer demisia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase