Avertismentul unui proprietar de Dacia Spring, după ce a fost cu automobilul la spălătorie: „Aveți grijă să nu spălați prea tare mașina, că sar bucăți din ea”

Avertismentul unui proprietar de Dacia Spring, după ce a fost cu automobilul la spălătorie: „Aveți grijă să nu spălați prea tare mașina, că sar bucăți din ea”
Dacia Spring / Sursa foto - caracter ilustrativ
Publicat: 12/07/2022, 20:18

Automobilul electric Dacia Spring este achiziționat de tot mai mulți români, mulțumiți de perspectiva de a reduce cheltuielile cu combustibilul. Pe de altă parte, însă, sunt și unii proprietari care descoperă diverse probleme, pe care le anunță pe grupurile dedicate, de pe rețelele sociale. 

Automobilul Dacia Spring este unul dintre cele mai cerute vehicule electrice din Europa. Deși a înregistrat cea mai agresivă creștere de prețuri consemnată la un autoturism în primul an de lansare, rămâne, însă, printre cele mai ieftine. Pe grupurile dedicate, românii care au achiziționat un astfel de vehicul se laudă cu economiile pe care le-au făcut de când conduc o mașină electrică.

Datorită programelor de susținere a achizițiilor de mașini nepoluante prin care autoturismele pot fi încărcate gratis la anumite pompe, unii dintre aceștia reușesc să călătorească cu mașina, fără să cheltuiască un leu. Unele supermarketuri au chiar programe de fidelitate: dacă faci cumpărături de 500 lei/lună din magazin, primești cinci plinuri gratis.

Cu toate acestea, există și reclamații din partea unor proprietari nemulțumiți. Pe grupurile dedicate, au fost raportate probleme la aerul condiționat, la claxon, sau chiar la imposibilitatea de a încărca mașina încă de când a fost primită.

Posesorul unei Dacii Spring a anunțat că o mică parte din caroseria mașinii s-a deteriorat după ce a dus-o la spălătorie. Acesta a dat asigurări că nu a apropiat prea mult furtunul și a anunțat cât l-a costat reparația, într-o postare pe Dacia Spring România. „Aveți grijă să nu spălați prea tare mașina că sar bucăți din ea”, a relatat bărbatul.

Acesta a menționat că soluția reprezentanței a fost „o peticeală cu kit și vopsit peste și toate astea la prețul de 400 RON, pentru că dauna nu este acoperită de garanție”. „Ca sa lămuresc deja niște aspecte, nici măcar nu a fost apropiat foarte mult furtunul cu presiune. A fost spălată ca orice altă mașină ca până acum”, a adăugat posesorul mașinii.

Câțiva membrii ai grupului au dat vina, însă, pe proprietarul Daciei Spring. Acestea le-a răspuns, în comentarii că „este vorba de materialul gumat situat lângă plafon și barele transversale. Nu am spălat mașina agresiv sau într-un anume fel. Vă garantez că dacă puneți furtunul cu presiune pe chederul oricărei mașini nu se va întâmpla ce s-a întâmplat aici. Este vorba strict de calitatea proastă a materialelor. Mașina o spăl așa cum am spălat și alte mașini, (mult) mai vechi și putrezite, pe care le-am avut până acum”.

La rândul său, internautul a scris că „este un mastic de etanșare, o chestie penibilă marca Dacia, nici la Dacia 1300 nu există, aplicăm noi mastic la aripă lângă capotă. Dar cred că ai o parte de vină pentru că ai apropiat vârful jetului prea mult, totuși nu poți pune mastic pe plafon. Oricum, mulțumim pentru postare, probabil ai salvat multe exfolieri”, informează ziare.com.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
IREAL! Ce ți se poate întâmpla dacă răspunzi la telefon și spui „DA”!
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
Cea mai profitabilă investiţie: cine cumpără acţiuni de 5.000 de lei câştigă cel puţin 500...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Regula obligatorie în orice BLOC din România. Asociația nu are dreptul să refuze asta unui...
Riscul din aragazul tău. Hidrogenul amestecat în gaz crește pericolul
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Guvernul Greciei vrea să ofere tururi private de 5.000 de euro la Acropole