Bărbat din Medgidia, mort de 40 de ani, amenințat cu executarea silită

Bărbat din Medgidia, mort de 40 de ani, amenințat cu executarea silită
Bărbat din Medgidia, mort de 40 de ani, amenințat cu executarea silită / Foto: Pixabay.com
Publicat: 13/04/2021, 13:38

Rudele unui bărbat din Medgidia, mort de 40 de ani, au primit o înștiințare de plată de la primărie, în care bărbatul era amenințat că va fi executat silit, dacă nu își achită impozitul.

Fiul bărbatului, avocat în Medgidia, a fost cel care a primit înștiințarea bizară de la primărie și astfel a aflat că tatăl său, mort de 40 de ani, și-a plătit taxele și impozitele până anul trecut, dar anul acesta a întârziat plata și riscă executarea silită, scrie antena3.ro.

Mortul trebuie să achite 400 de lei

De asemenea, în înștiințarea primită de la primărie, în care se arată că bărbatul trebuie să achite datorii de 400 de lei, reprezentând impozite pe clădiri și taxa de gunoi, lângă numele acestuia apare și mențiunea „DECEDAT”.

Avocatul a precizat că înștiințarea are data 13 ianuarie 2021, dar abia acum a ajuns în posesia familiei.

Avocat: Toate taxele sunt plătite la zi

Mai mult, omul spune că imobilul la care se referă documentul este locuit și toate taxele și impozitele sunt plătite la zi!

Bărbatul va face plângere împotriva celor de la Primăria Medgidia, pentru neplăcerea cauzată.

Gafă incredibilă! Mortul „circula” după ora 23.00 și nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere

Un bărbat a primit în cutia poștală un avertisment de la polițiștii locali pe numele fratelui său, mort de doi ani. În document se precizează că răposatul nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere, deși se afla pe stradă după ora 23.00…

Tatăl unui tânăr mort la Colectiv, amenințat cu executarea silită. „Cum îndrăznim noi să le cerem procurorilor să trimită dosarul în instanţă?!”

Mesajul tatălui unuia dintre tinerii morți în tragedia din clubul Colectiv, în care anunță să a fost somat să plătească cheltuieli judiciare, după ce i s-a respins în instanță, solicitarea de urgentare a soluționării dosarului, a stârnit un val de reacții de solidaritate pe Facebook. „Câți tinerii din această țară mai trebuie să moară ca să se facă dreptate!”, este unul dintre comentariile la postarea viralizată pe rețeaua de socializare.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase