Bărbatul care a ucis-o pe Antonia, fetița din Arad, și-a recunoscut crima în faţa instanţei. Mama copilei îi cere o sumă uriașă

Bărbatul care a ucis-o pe Antonia, fetița din Arad, și-a recunoscut crima în faţa instanţei. Mama copilei îi cere o sumă uriașă
Publicat: 11/02/2022, 16:03

Florin Beniamin Crișan, tânărul care a ucis-o pe fetița de patru ani din Arad, și ulterior i-a aruncat trupul în apropierea unui cimitir, a ajuns pentru prima dată, vineri, în faţa instanţei Tribunalului Arad în procesul de fond.

Acesta a recunoscut că a lovit-o pe Antonia până când fetița și-a dat ultima suflare, însă a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei din omor în lovituri cauzatoare de moarte.

Deşi a cerut procedură simplificată, susţine în continuare că a fost un accident, că i-a dat doar o palmă fetiţei. El susţine că nu a dorit să o omoare şi cere schimbarea încadrării juridice a faptei din omor în lovituri cauzatoare de moarte”, a declarat avocata Oana Lăzărescu.

Conform sursei citate, judecătorul a păstrat încadrarea faptei ca omor iar soluţia va fi pronunţată în 4 martie.

Mama fetiţei cere daune morale de un milion de euro

Mama Antoniei, fetiţa ucisă, s-a constituit parte civilă şi cere în nume propriu daune de un milion de euro, în calitate de reprezentant legal al fratelui victimei, în vârstă de trei ani. De asemenea, tatăl natural al Antoniei cere daune morale de 500.000 de euro.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit în 31 octombrie 2021, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care îşi plimba câinele, care a anunţat autorităţile.

Ulterior, în 2 noiembrie, el a recunoscut ce s-a întâmplat de fapt şi le-a povestit procurorilor în amănunt ce a făcut şi cum a decedat micuţa Antonia. În plus, acesta a precizat că ar fi consumat un drog numit ”cristal”.

„Am avut o stare de nervozitate fantastică”

În data de 25.10.2021, într-o zi de luni, concubina mea a fost internată în spital, fiind în luna a 9-a de sarcină, urmând să nască. Menţionez faptul că perioada anterioară naşterii a fost extrem de grea pentru mine. Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie şi o stare de agitaţie fantastică. Menţionez că aceste aspecte au fost sesizate de toţi cei din jurul meu, atât familia, respectiv bunicul, cât şi prietenii. În ziua de marţi, 26.10.2021, eram extrem de agitat, nu-mi găseam locul, posibil să mă fi aflat sub influenţa unui drog, pe nume ”cristal”, pe care l-am consumat cu două zile înainte de incidentul regretabil pe care urmează să îl prezint.

Rechizitoriu

De dimineaţă, fiul meu vitreg, în vârstă de trei ani, cât şi fiica mea Antonia în vârstă de 4 ani şi 4 luni erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumprăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei. Menţionez că am încercat să-i liniştesc ţinând cont de faptul că fata era încadrată în grad de handicap, fiind diagnosticată cu autism, iar copilul fiind hiperactiv. Efectiv am fost copleşit de toate aceste probleme, am clacat, am avut o stare de nervozitate fantastică, am fumat într-un ritm alert două pachete de ţigări, fără a consuma alimente, iar la un moment dat, în jurul orelor 13.00 – 14.00, Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine, să mă tragă, fără să reuşesc să o potolesc”, a relatat bărbatul de 23 de ani, potrivit rechizitoriului trimis în decembrie instanței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația