Bătaie la Starea Civilă din Vaslui, dintr-un motiv incredibil. Forțele de ordine abia au reușit să îi oprească pe scandalagii (VIDEO)

Bătaie la Starea Civilă din Vaslui, dintr-un motiv incredibil. Forțele de ordine abia au reușit să îi oprească pe scandalagii (VIDEO)
A fost bătaie în toată regula, joi, la Starea Civilă din Vaslui (FOTO: Captură VIDEO - Vremea Nouă)
Publicat: 30/04/2021, 12:31
Actualizat: 30/04/2021, 12:47

O bătaie în toată regulă a izbucnit, joi, între două cupluri aflate la Starea Civilă din Vaslui, situată în Centrul de Afaceri al municipiului. Scandalul a izbucnit după ce una dintre perechi a intrat înaintea celeilalte, moment în care bărbații s-au lovit cu pumnii și picioarele, iar femeile s-au atacat și ele.

Unul dintre bărbați, care venise împreună cu soția sa pentru a ridica un certificat de naștere, nu ar fi respectat rândul, moment în care a fost avertizat de un alt bărbat care aștepta pentru a obține un certificat de căsătorie.

Dialogul dintre cei doi a degenerat foarte repde, înjurând și împărțindu-și pumni și picioare în fața tuturor celor prezenți în acel moment în instituție. Mai mult, nici soțiile lor nu au stat deoparte și au țipat una la alta, s-au tras de păr și s-au lovit cu poșetele.

Nici măcar forțele de ordine, care au încercat să intervină, nu au reușit să îi potolească pe scandalagii. Mai mult, unul dintre polițiști a alunecat pe gresie și a căzut, în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori.

VIDEO: vremeanoua.ro

În momentul când a avut loc incidentul, eu nu eram în clădire. Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înțeles asupra ordinii și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naștere. Noi am anunțat incidentul la 112, au fost acolo și organele de poliție. Nu știu ce măsuri au fost luate, știu doar că unul dintre cei doi bărbați implicați în altercație a revenit la Centrul de Afaceri pentru a-și ridica documentul solicitat. Eu am de gând ca după sărbători să fac o informare la Poliția Locală pentru a asigura ordinea și la Starea Civilă, așa cum se întâmplă acum la Evidența Populației. Nu am mai avut asemenea evenimente, am fost și noi surprinși de ce s-a petrecut azi la Centrul de Afaceri”, a declarat Florin Sârbu, directorul Centrului de Afaceri Vaslui, citat de publicația Vremea Nouă.

Dosar penal pentru lovire sau alte violențe

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a declarat că, în acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În cursul zilei de astăzi (ieri-n.r.), 29 aprilie 2021, ora 13.58, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în zona unui ghișeu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal. La sesizare s-a deplasat un echipaj mixt (polițist însoțit de militar jandarm) care a identificat una dintre persoanele participante la scandal, care se manifesta agresiv, încercând să lovească persoane de la fața locului. Bărbatul de 39 de ani din Vaslui a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 400 lei, pentru abateri prevăzute Legea 61 din 1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată”, a declarat reprezentantul IPJ Vaslui, potrivit sursei citate.

Cine este pedofilul care a vrut să răpească o fetiță dintr-un parc din Slatina, pentru a o agresa sexual. Bărbatul nu se află la prima abatere, având un bogat trecut infracțional

Constantin Vasile, în vârstă de 39 de ani, se numește bărbatul care, miercuri, a încercat să răpească o fetiță dintr-un parc din Slatina, pentru a o agresa sexual. Individul nu este la prima abatere de acest fel, în 2016 fiind arestat exact pentru acest gen de infracțiune, relatează Antena 3.

Atunci, agresorul a fost reținut în urma plângerii unei bătrâne care l-a prins pe individ în timp ce încerca să îi molesteze nepoţica de 8 ani în scara unui bloc.

Întâmplarea a avut loc la doar câteva zile după ce mai agresase sexual o altă fetiță, de numai șase ani, din Trivale (Pitești, județul Argeș). Din păcate, atunci, bărbatul a reușit să îşi ducă treaba la capăt, fără să îl prindă nimeni, profitând și de faptul că victima se afla, alături de sora sa, în grija bunicului său surdo-mut. Astfel, individul a luat copilul de 6 ani de lângă bătrânul neputincios și şi-a văzut liniștit de apucăturile sale bolnave, comentează sursata.ro.

Cel mai fioros criminal din România aflat în libertate: „Trebuie să lași să curgă bine sângele” / Marius Csampar și-a învățat prietenii, în sesiune live, să facă… drob

Cel mai fioros criminal în serie care se află în libertate de mai puțin de un an, și care trăiește lângă București, își învață, mai nou, amicii virtuali să gătească. Marius Csampar a gătit drob în Miercurea Mare, într-o sesiune live de peste două ore.

Eliberat în vara anului trecut, Marius Csampar dă sfaturi de viață pe Youtube, iar mai nou își învață amicii cum să gătească de Paște.

În Miercurea Mare, temutul ucigaș a gătit drob și le-a explicat prietenilor cum trebuie lăsat sângele să curgă din ficatul de porc.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
O nouă metodă de fraudă face ravagii: Infractorii se prefac angajați bancari