Bianca Brad, la 16 ani de la dispariția fetiței sale la naștere. ”Mă mir că mai sunt pe aici”

Bianca Brad, la 16 ani de la dispariția fetiței sale la naștere. ”Mă mir că mai sunt pe aici”
Publicat: 10/07/2023, 16:30

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 55 de ani, a făcut mărturisiri dureroase la 16 ani de la dispariția fetițeii sale, Emma. ”Mă mir că mai sunt pe aici, pentru că nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața”, s-a confesat ea.

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost câștigatoare a unui concurs de Miss – ”Miss Prințesa Frumuseții”, imediat după Revoluția din 1989. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. În urmă cu opt ani, în anul 2015, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o boală cruntă – cancer la sân.

Într-un interviu pentru revista Viva, Bianca Brad a făcut mărturisiri dureroase la 16 ani de la dispariția fiiicei sale, dezvăluind că au existat momente când a vrut să-și încheie socotelile cu viața. Bianca Brad a înființat o organizație care poartă numele fetiței sale.

Bianca Brad, la 16 ani de la dispariția fetiței sale la naștere. ”Când am vorbit prima oară în public despre pierderea mea, mi-era teamă că voi fi înțeleasă greșit și judecată”

”Au trecut foarte repede acești 16 ani, despre care, uitându-mă în urmă, pot spune că au fost extrem de grei, de mă mir că mai sunt pe aici, pentru că nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața. Numele asociației sună precum numele fetiței mele, dar, de fapt, este abrevierea de la E(ternul) M(iracol) M(aterna) A(linare), pentru că mi s-a părut prea mult să pun numele ei. Deși am înființat asociația în memoria și datorită fetiței mele, am vrut să aibă o denumire care să conțină un mesaj reprezentativ pentru misiunea sa – aceea de a aduce alinare părinților îndoliați… acea alinare pe care o poate oferi doar o mamă care te înțelege mai bine decât oricine altcineva”, a declarat Bianca Brad.

”Când am vorbit prima oară în public despre pierderea mea, mi-era teamă că voi fi înțeleasă greșit și judecată, dar tot mi-am făcut curaj să o fac, cu gândul că, dacă voi ajuta și o singură mamă îndoliată, moartea fetiței mele va căpăta sens. Dacă în 2007 nu se scria și nu se vorbea nicăieri despre asta, acum există cărți și este plin internetul de articole pe tema doliului. Se poate spune că fetița mea din Ceruri a adus, indirect, o contribuție prețioasă pe lumea aceasta”, a adăugat vedeta.

Actrița a dezvăluit că a primit semne chiar în perioada în care era însărcinată cu Emma.

”Apropo de Emma, am primit un semn chiar de la ea, când eram însărcinată. La unul dintre controale, la ecografie, medicul a surprins și mi-a și dat, la final, o poză cu mânuța ei având degetul arătător îndreptat în sus. Îmi amintesc cum mi-a înghețat sufletul când am văzut imaginea și, instantaneu, am știut că va pleca Acolo Sus, iar micuța mea mi-a spus, prin acel semn, ca să mă pregătească. Dar nu am vrut să cred.

Îmi amintesc și cum, după câteva secunde de tăcere, când am înțeles mesajul, că l-am negat, dând din cap și spunându-i doctorului, dar de fapt mi-am spus mie, cu voce tare, ca să acopăr vocea intuiției, că micuța mea este jucăușă și am râs forțat, deși simțeam ca și cum peste inima mea a căzut un bolovan uriaș și foarte greu… În ciuda a ceea ce am simțit atunci, am sperat până în ultima clipă că va fi bine…”, a încheiat actrița.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Anunț istoric pentru cei care au mașini PE MOTORINĂ. Vestea pe care nu o mai...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Amendă uriașă după o ceartă pe social media