Bill Gates, despre căsnicia cu Melinda. Care este motivul pentru care cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu

Bill Gates, despre căsnicia cu Melinda. Care este motivul pentru care cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu
Foto: Twitter
Publicat: 17/07/2021, 15:25

Bill Gates a vorbit despre căsătoria sa cu Melinda French Gates la conferința Sun Valley, săptămâna trecută, au declarat luni surse pentru New York Post.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri „off the record”, gazda CNBC, Becky Quick, l-a întrebat pe cofondatorul Microsoft despre divorțul său de Melinda, divorț pe care cuplul l-a anunțat în luna mai, a spus un participant.

„S-a dezlănțuit până s-a încurcat. El s-a referit practic la faptul că (n.r. divorțul) a fost din vina lui. A părut un pic emoționat în legătură cu asta”, a spus participantul la discuție, potrivit BusinessInsider.

Participantul la eveniment a mai spus că lui Bill Gates aproape îi dădeau lacrimile cu privire la acest subiect.

Un al doilea participant a declarat pentru New York Post că sesiunea privată de întrebări și răspunsuri a fost „foarte mișcătoare”.

Gates nu a menționat cuvântul „aventură” în timpul discuției sale

Wall Street Journal a raportat că Microsoft l-a investigat pe Gates în 2019, susținând că a întreținut o relație sexuală cu un angajat de mai mulți ani.

New York Post a solicitat un punct de vedere de la Microsoft și Fundația Gates, însă solicitatea a fost trimisă la Gates Ventures, de unde publicația a primit un refuz.

În biografia din 1992, autorul James Wallace a dezvăluit că Gates a avut o presupusă aventură cu o femeie căsătorită cu 13 ani mai în vârstă decât el, când avea 27 de ani.

Potrivit biografiei, presupusa aventură a lui Gates a fost cu soția unui executiv din Osborne Computer care locuia în străinătate.

Un director din Osborne Computer care știa despre presupusa aventură i-a spus lui Wallace că „Bill avea o adevărată dragoste pentru femeile în vârstă de atunci”.

Adam Osborne, care a dezvoltat primul computer de succes comercial cunoscut sub numele de Osborne 1, ar fi cerut ca Gates să nu mai vadă soția angajatului său.

Gates urma să țină un discurs despre schimbările climatice la conferința Sun Valley, cunoscută și sub numele de „tabăra de vară miliardară”.

Gates participă în mod regulat la conferință, găzduită de banca de investiții private Allen & Co., dar apariția sa săptămâna trecută a fost prima dată când a participat la un eveniment în urma anunțului divorțului său.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase