Blocaj în trafic după ce „A PLOUAT CU BANI” dintr-o mașină pe o autostradă din Spania. Ce a urmat după incident

Blocaj în trafic după ce „A PLOUAT CU BANI” dintr-o mașină pe o autostradă din Spania. Ce a urmat după incident
Sursa FOTO: Captură Twitter
Publicat: 04/02/2023, 22:00

Câteva sute de bancnote de 50 de euro au zburat din portbagajul unei mașini, într-un oraș din Spania, după ce mașina în care erau transportați banii a fost implicată într-un accident. Alți șoferi care erau în trafic au oprit și au început să culeagă banii, lucru care a dus la un blocaj uriaș în trafic.

Un incident bizar a avut loc pe autostrada A7 din vecinătatea orașului Marbella (Málaga). Din portbagajul unei mașini au „zburat” sute de bancnote de 50 de euro. O mașină a cărei ocupanți transportau 20.000 de euro s-a ciocnit pe autostradă, ca urmare, sute de bancnote de 50 de euro au început să „zboare”din portbagaj.

Mai multe persoane care se aflau în trafic și-au oprit apoi mașinile în mijlocul drumului pentru a vâna bancnotele. Asta a dus la crearea unui blocaj uriaș în trafic și situații periculoase. Aceștia au comis o infracțiune de deturnare, potrivit surselor din poliție citate de adevarul.ro, deși nimeni nu a fost arestat. Cauza care a dus la crearea acestei situații a fost un accident în care s-au ciocnit mai multe mașini, dintre care una în care ocupanți transportau o sumă mai mare de bani, în numerar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase