Blue Air va opera zboruri directe București-Bordeaux, de anul viitor. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare

Blue Air va opera zboruri directe București-Bordeaux, de anul viitor. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare
FOTO - ARHIVĂ: Facebook.com/FlyBlueAir
Publicat: 26/11/2021, 22:12
Actualizat: 26/11/2021, 22:18

Compania Blue Air a anunțat, vineri, lansarea unui zbor direct de la București la Bordeaux, Franța, în cadrul orarului de vară 2022. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 19,99 euro/ segment, taxe incluse. Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing-737-MAX-8 de ultimă generație.

„Suntem încântați să anunțăm noua rută București – Bordeaux și să ne extindem rețeaua din Franța la zece rute directe și de conexiune”, a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial al Blue Air, citat de Mediafax.

Astfel, în orarul de vară 2022, Blue Air va opera mai multe zboruri către Franța: București-Paris Charles de Gaulle- 7 frecvențe săptămânale, București-Nisa- 6 frecvențe săptămânale, București-Lyon- 3 frecvențe săptămânale, București-Bordeaux- 2 frecvențe săptămânale, Bacău-Paris Beauvais- frecvențe săptămânale, Cluj-Paris Charles de Gaulle- 2 frecvențe săptămânale, Iași-Paris Charles de Gaulle- 2 frecvențe săptămânale, Oradea-Paris Charles de Gaulle- conexiune prin OTP, Suceava-Paris Charles de Gaulle- conexiune prin OTP, Timișoara-Paris Charles de Gaulle- conexiune prin OTP.


Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult