Breaking News! Alexandru Cumpănașu, pentru prima dată față în față cu Gheorghe Dincă! La această oră au loc audieri de martori la Tribunalul Olt, unde sunt prezenți cei doi!

Publicat: 03/03/2021, 10:35
Actualizat: 03/03/2021, 10:41

Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, a fost adus în această dimineață la Tribunalul Olt, unde are loc un nou termen în procesul în care acesta este judecat! Miercuri vor avea loc audieri de martori, iar Alexandru Cumpănașu va fi în sală!

Update: 10:35. La Tribunalul Olt din Slatina a venit și bunicul Luizei Melencu, care se arată dezamăgit de prezența lui Alexandru Cumpănașu, pe care l-a și huiduit! Între timp, Cumpănașu a declarat că are multe întrebări pentru Dincă, dar că are doar calitatea de martor în acest termen!

Alexandru Cumpănașu s-a prezentat miercuri la Tribunalul Olt, acolo unde are loc un nou termen în procesul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea celor două fete din Caracal!

Cel acuzat că a ucis cu sălbăticie două copile a luat-o la întrebări pe bunica Luizei Melencu

La ultimul termen, de pe 17 februarie, Gheorghe Dincă a fost pus față în față cu primii martori! Cel acuzat că a ucis cu sălbăticie două copile a luat-o la întrebări pe bunica Luizei Melencu, din boxă! Este incredibil ce a îndrăznit să întrebe!

„Am fost audiată, să spun totul, cum am crescut-o pe Luiza, cum am dus-o la ocazie, cum s-a întâmplat, am spus tot ce am știut. Și Dincă a ridicat degetele în sus și mi-a pus problema că cu ce făcea naveta Luiza. Și ee i-am spus că nu făcea naveta, stătea la cămin. Fata pleca diminica la ora patru, iar (…) A crezut că Luiza e traseistă, d-asta mi-a pus această întrebare”, a povestit bunica Luizei.

„I-am spus că este un nenorocit și că Luiza nu e traseistă”

Femeia a mai spus că Dincă a întrebat-o când și-a început Luiza viața sexuală!

„Mi-a mai pus o întrebare. Când și-a început Luiza viața sexuală, și i-am spus că este un nenorocit. Și că Luiza n-a fost prostituată” , a mai declarat bunica Luizei.

Tot la ultimul termen, de pe 17 februarie, de la Slatina, mătușa Luizi a aruncat cu o sticlă în mașina în care era transportat Gheorghe Dincă!

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase