Breaking News. Un nou termen în dosarul lui Gheorghe Dincă. Tensiune maximă la Tribunalul Olt / VIDEO

Publicat: 17/03/2021, 13:02
Actualizat: 17/03/2021, 15:22

Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu, a fost adus, miercuri dimineață, la Tribunalul Olt, unde are loc un nou termen în procesul în care acesta este judecat pentru uciderea celor două fete din Caracal.

UPDATE / Opt martori ar urma să fie audiați la acest termen. Va fi audiat inclusiv Constantin Pistol, polițistul care a vorbit ultimul la telefon cu Alexandra Măceșanu. La Tribunal este prezentă și familia Luizei Melencu. Când a văzut duba care l-a adus pe Gheorghe Dincă în fața instanței, mătușa fetei a început să-l înjure pe presupusul criminal, anunță România TV. Judecătorii trebuie să decidă dacă prelungesc măsura arestului preventive pentru Gheorghe Dincă, în dosarul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

—————————————————————————————

La această oră, la Tribunalul Olt, au loc audieri. Procesul este unul deosebit de complicat și, cu siguranță, va mai fi nevoie de alte termene pentru ca judecătorii să ajungă la un verdict în dosarul lui Gheorghe Dincă.

Tensiune la ultimul termen. Bunicul Luizei Melencu a răbufnit: “Un corupt, un mizerabil, un om murdar!”

La ultimul termen, de pe 3 martie, s-a prezentat și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Aflat, la rândul lui, la Tribunalul Olt, bunicul Luizei Melencu, s-a arătat dezamăgit de prezența lui Alexandru Cumpănașu, pe care l-a și huiduit.

Dumneavoastră, dacă aţi fi în locul nostru… Ăsta e începutul, să vedm ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni, în realitate absolut nimic cu date concrete despre cazul Cracal. El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, a răbufnit Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, la adresa lui Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănașu, față în față cu Gheorghe Dincă. “Sper să nu scape nepedepsit”

De partea cealaltă, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, s-a prezentat la Tribunal preocupat și îngrijorat de ce se va întâmpla în sală când se va afla față în față cu presupusul ucigaș al nepoatei sale.

Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit (n. red. – faţă în faţă). Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi“, a declarat Cumpănaşu, la intrarea în sediul Tribunalului Olt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase