Bucureștenii primesc explicații în locul apei calde. Primarul Radu Mihaiu ridică din umeri: „Nu am cum să rezolv!” / În Sectorul 2, oamenii vor aprobare pentru centrale termice de apartament!

Bucureștenii primesc explicații în locul apei calde. Primarul Radu Mihaiu ridică din umeri: „Nu am cum să rezolv!” / În Sectorul 2, oamenii vor aprobare pentru centrale termice de apartament!
Bucureștenii primesc explicații în locul apei calde. Primarul Radu Mihaiu ridică din umeri: „Nu am cum să rezolv!” / În Sectorul 2, oamenii vor aprobare pentru centrale termice de apartament! / Sursa FOTO: facebook.com/RaduMihaiuUSR
Publicat: 04/04/2021, 22:22

Bucureștenii primesc explicații în locul apei calde. Din păcate, nu prea îi ajută mult, astfel că situația a atins punctul de fierbere în unele zone ale Capitalei. De exemplu, în Sectorul 2, primarul Radu Mihaiu afirmă că nu are cum să rezolve această problemă, „pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie”. În replică, cetățenii îi cer să aprobe cererile pentru montarea centralelor termice de apartament!

Pe pagina de Facebook, Radu Mihaiu a încercat un exercițiu de imagine, căci despre altceva nu pare a fi vorba. Spune că nu poate rezolva problema apei calde, dar s-a gândit să vorbească despre ea. Deși, tot el admite că „cel mai simplu ar fi să tac din gură” în această chestiune.

Bucureștenii primesc explicații în locul apei calde. „Vom mai avea un timp probleme”

„Ştiu că nu este apă caldă. Ştiu că nu este căldură. Ştiu că, deşi a venit primăvara, încă e frig şi că pentru a face baie/duş, suntem nevoiţi să încălzim apa. Da, ştiu că, deşi responsabilitatea încălzirii este la primăria generală, acest lucru nu ne încălzeşte pe niciunul din cetăţenii sectorului 2. Ştiu că degeaba vă spun despre avaria de la CET Sud, că se aşteaptă soluţii, nu doar prezentarea problemelor. Ştiu că cel mai simplu ar fi să tac din gură referitor la această problemă, pe care, în mod obiectiv, nu am cum s-o rezolv, pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie”. Așa își începe mesajul de pe Facebook primarul Sectorului 2.

Fiindcă spune că preferă sinceritatea și adevărul, îi anunță pe locuitorii Sectorului 2 că „situaţia este foarte grea”. Avaria de la CET Sud este gravă și afectează zone întregi din Capitală. Radu Mihaiu susține că „se încearcă suplimentarea cu agent termic de la alte CET-uri, dar şi acelea sunt aproape de maxim. Sunt oameni care muncesc mult să repare ceea ce nu s-a făcut anul trecut şi asta nu se va rezolva peste noapte”.

(…) Asta e situaţia onestă: vom mai avea un timp probleme. Vom trece peste această nouă avarie cât se poate de repede. Apoi vom funcţiona din nou pe perfuzii, până când primăria generală va reuşi să repare serios ţevile neglijate atâta timp – Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2

Tot mai mulți bucureșteni vor să-și monteze centrale de apartament

În numai câteva ore, pagina de Facebook a primarului Radu Mihaiu a fost luată cu asalt de sute de bucureșteni. Majoritatea a cerut un singur lucru: dreptul să își poate instala fiecare cetățean centrală termică de apartament!

Lumea s-a săturat să încălzească apă pentru un duș! În plus, chiar dacă a venit primăvara, bucureștenii nu au de gând să aștepte iarna următoare cu brațele încrucișate, înghețând de frig în apartamentele bocnă.

Avarie la CET Sud. Sute de blocuri, fără apă caldă și căldură!

O nouă avarie la CET Sud a lăsat sute de blocuri din București fără apă caldă și căldură. Reprezentanții Termoenergetica au promis încă de sâmbătă că situația se va remedia în cel mai scurt timp, dar nici până duminică seară nu s-a întâmplat asta.

Avaria de la CET Sud se suprapune peste o situație cu adevărat îngrozitoare pentru bucureșteni. În Sectorul 3, de mai multe zile nu este căldură în câteva blocuri, iar alimentarea cu apă caldă abia ce a fost reluată, dar nu la parametri optimi. În plus, în urma avariei de la CET Sud, s-au semnalat probleme cu apa caldă și căldura și în diverse zone din Sectoarele 4, 5 și 6. GÂNDUL.RO  a scris aici despre avaria de la CET Sud, prezentând și  lista completă a blocurilor din Capitală afectate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația