Cântăreața Andreea Antonescu s-a vaccinat anti-Covid: „Îmi doresc să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și să renunț la mască!”

Cântăreața Andreea Antonescu s-a vaccinat anti-Covid: „Îmi doresc să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și să renunț la mască!”
Andreea Antonescu a imortalizat momentul vaccinării sale împotriva noului coronavirus (FOTO: Facebook)
Publicat: 04/05/2021, 17:48
Actualizat: 04/05/2021, 17:58

Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și a imortalizat momentul, pe pagina sa de Facebook. Celebra cântăreață a fost fotografiată în momentul imunizării, imaginea fiind apoi postată pe rețeaua de socializare, alături de un mesaj explicativ.

Știu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naște controverse și aș aprecia dacă veți ințelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie si nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influențez pe cineva, fără a avea alte intenții, fără a fi remunerată în vreun fel! Imi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și pe care promit să o apreciez mai mult și bineînțeles, îmi doresc să renunț la mască! Gândiți-vă la sănătatea voastră și alegeți ce-i mai bine pentru voi!”, a scris artista.

Anul trecut, Andreea Antonescu a fost implicată într-un scandal mediatic. A sunat, la miezul nopți, la 112 și a anunțat că este sechestrată! Cum au găsit-o polițiștii când au ajuns la fața locului

Anul trecut, în luna februarie, Andreea Antonescu a primit o amendă de 4.000 de lei după ce a sunat la 112 să anunțe că este sechestrată. De fapt, artista era în stare de ebrietate împreună cu iubitul ei și le-a spus autorităților care au venit la fața locului că nu a fost protagonista niciunui conflict și că nu a apelat numărul de urgență.

Cântăreața a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Copou, iar polițiștii ieșeni s-au deplasat la fața locului. Autoritățile au descoperit că membra trupei Andre consumase băuturi alcoolice împreună cu iubitul său, Ștefan Manolache. Cei doi au negat că ar fi fost un conflict între ei.

Răsturnare de situație în scandalul în care este implicată Andreea Antonescu. Adevărul despre apelul disperat la 112

Ulterior, Andreea Antonescu a venit cu explicații după ce a fost amendată pentru un apel nejustificat la 112.

Nu am fost sechestrată. Eram cu domnul acasă. Asta din dorința noastră de nu mai apărea atât de mult în story-uri și de a nu ne mai pune viața pe tavă, ne-am gândit să fim mai discreți”, a afirmat vedeta, potrivit Unica.

De asemenea, ea spune că au venit în vizită niște prieteni cu copiii lor, cei mici fiind de fapt cei care au apelat din greșeală numărul 112 de pe telefonul lui Ștefan Manolache.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase