Care este relația lui Florin Piersic cu fiului lui, după ce acesta a spus că nu pot comunica. „Adevărul este că mi-ar fi plăcut să joc împreună cu el”

Publicat: 24/12/2022, 15:02

Marele actor Florin Piersic, acum în vârstă de 86 de ani, la care continuă să urce pe scenă a povestit, invitat în podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar, atât despre cariera în teatru și cinematografie și cartea sa, dar și despre viața sa privată și relația cu Florin Piersic jr, fiul lui din relația cu Tatiana Iekel, la rândul său actor de teatru și cinema – fiind cunoscut că a pus bazele teatrului independent și ale filmului experimental în România – scenarist, regizor, producător de film și scriitor.

„It’s complicated” are putea fi caracterizată relați tată – fiu din cel mai mare actor român în viață și Florin Piersic Jr. Acesta din urmă a declarat acum câteva săptămâni, la Kanal D, că ei nu pot comunica, iar acesta este un lucru cu care s-a obișnuit. Comentând răspunsurile date de fiul său, Florin Piersic spune că acesta se contrazice, când spune că tatăl lui nu era prezent în viața sa, apoi admite că el însuși merge foarte rar acasă, din cauza meseriei solicitante. Fiul a mai adăugat și că la un eveniment de acum câțiva ani la care amândoi au fost prezenți s-a simțit rănit de propriul său tată. „El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a mai dezvăluit Florin Piersic junior, la Kanal D.

Florin Piersic se declară însă mândru de fiul lui, care îi calcă pe urme. „M-am bucurat de fiecare dată când a apărut, am fost și la spectacolele lui. Eu am avut întotdeauna o mare simpatie și dragoste pentru el pentru că am simțit că el este foarte dăruit pentru meseria asta, dar mi-ar fi plăcut să joace niște piese în care el să fie, de pildă, Victor Hugo, să joace Ruy Blas. El ar fi meritat să joace rolul ăsta, e o piesă clasică. Să vezi Florin Piersic în Ruy Blas era ceva extraordionar”, a spus actorul despre băiatul său.

„Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat”

Întrebat dacă a simțit nevoie să preia controlul în ceea ce privește cariera lui Florin Piersic jr, marele actor a confirmat că a avut acest sentiment, dar s-a rezumat la laude. „La declarația lui că eu nu m-am întâlnit cu tata niciodată pe scenă –  cu toate că el a fost în niște recitaluri de-ale mele în care l-am luat partener cu mine, dar asta a fost așa, ceva trecător – dar mi-a făcut plăcere.”a spus Florin Piersic, care admite acum, după mulți ani, că regretă că nu a jucat până acum într-o piesă de teatru cu băiatul său, după ce i-a refuzat oferta fiului să apară împreună în piesa „Frații”.

„Adevărul este că mi-ar fi plăcut să joc împreună cu el, dar piesa pe care mi-a dat-o el, nu-mi place să mai dezvolt subiectul ăsta, Frații se chema, mie nu mi-a plăcut piesa. Nu m-am văzut jucând în această piesă. Eu simt imediat ce mai merge, ce aș putea să fac mai mult decât spune textul și atunci am spus nu. Acum, târziu de tot, regret că n-am jucat cu el la Bulandra această piesă unde mi-a propus el să o joc. Până la urmă a jucat-o, dar a jucat-o puțin, la Timișoara. Acum e târziu, bine, în profesia asta nu e târziu. Mi-ar fi plăcut să joc cu el, împreună”, a mai declarat el pe YouTube.

Referindu-se la declarațiile făcute de Florin Piersic jr, acum câteva săptămâni, la Kanal D, Mihai Morar l-a întrebat pe Florin Piersic dacă e o suferință relația pe care o are cu băiatul lui. „Nu e nicio suferință, cum să nu am relație cu el. Dar cum să nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun și știe mult”, a spus actorul. „Am fost tatăl lui întotdeauna, eu simțeam nevoia să fiu aproape de ei chiar dacă eram despărțit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul și cu totul special. Iar el era băiatul meu și așa a rămas și așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic jr”, a explicat marele actor.

Și în prima parte a anului, în mai, Florin Piersic Jr, invitatul lui Marius Tucă, transmis live de Gândul, a povestit despre relația cu tatăl lui. „Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum. Eu nu am avut o relație reală. Îmi pare rău că spun asta. E ok. Avem o relație corectă, dar nu profundă”, a precizat Florin Piersic Jr.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU