Care mai este viața lui Leonard Miron. ”Pentru mine este un moment foarte special și mă simt foarte mândru”

Care mai este viața lui Leonard Miron. ”Pentru mine este un moment foarte special și mă simt foarte mândru”
Publicat: 21/07/2023, 13:08

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron, în vârstă de 54 de ani, a explicat în amănunt care este activitatea de care se ocupă de foarte mulți ani.

Leonard Miron a devenit cunoscut publicului larg din postura de prezentator la Televiziunea Națională. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, acesta s-a mutat în Marea Britanie și de ani de zile lucrează pe vase de croazieră. În plan perrsonal, Leonard Miron are o relație de foarte mulți ani cu Miguel.

Fostul prezentator de televiziune a dat amănunte, pentru revista Viva, despre activitatea sa ca director de croazieră la o companie care operează vase de croazieră.

Care mai este viața lui Leonard Miron. ”Am fost primul director de croazieră care a operat un vas pe un ininerariu nou, care se numește capitalele din Est”

”Eu continui să lucrez ca director de croazieră la o companie care operează vase de croazieră pentru pasageri pe râurile din Europa. Compania la care lucrez a fost aleasă, în ultimii 10 sau 12 ani, cea mai bună companie pentru asemenea itinerarii și eu sunt foarte bucuros și mândru că am fost primul director de croazieră care a operat un vas pe un ininerariu nou, care se numește capitalele din Est. Plecăm din Viena și ajugem în Constanța. Iar pentru mine e ceva special, că pot să îi familiarizez pe pasagerii mei, care vin din Statele Unite, Canada și Marea Britanie, care vin cu o altă față a Europei de Est. Întotdeauna le spun în prima zi de croazieră că sunt convins că au venit în buzunar cu o fotografie alb-negru al acestei părți de lume și că sper ca în momentul în care pleacă să aibă o fotografie în culori”, a detaliat Leonard Miron.

”Noi plecăm din Viena și navigăm în Serbia, Croația, Bulgaria și România. Pentru mine este un moment foarte special și mă simt foarte mândru că le povestesc atunci când navigăm pe Defileul de la Porțile de Fier. Și, evident, că am ce să le povestesc atunci când navigăm pe Canalul Dunăre-Marea Neagră. Sunt povești, începând cu lagărele de muncă din anii ’80, apoi experiența mea la inaugurarea Canalului și momentul culmimant când le pun la difuzoare la maxim ”Magistrala albastră” cu Mirabela Dauer și Dan Spătaru. Fără melodia aceasta nu pot să navighez pe Canal”, a adăugat acesta.

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer în trecut

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală. ”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, adăuga el.

Leonard Miron a apelat la ajutorul unui psihilog pentru a depăși momentele dificile. ”Primul lucru pe care noi am decis să-l facem a fost să încep să lucrez cu un psiholog, pentru că evident că eu am căzut foarte mult. Cel mai bun medicament care luptă împotriva bolii ăsteia este creierul tău şi puterea ta de a lucra cu el”, dezvăluia el.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...