Cât de mult a afectat-o pe Rona Hartner scandalul în care a fost implicată cu Emil Constantinescu. ”Iubitul m-a părăsit din cauza acestui sexgate”

Cât de mult a afectat-o pe Rona Hartner scandalul în care a fost implicată cu Emil Constantinescu. ”Iubitul m-a părăsit din cauza acestui sexgate”
Publicat: 19/07/2023, 13:30

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a explicat cât de mult a afectat-o scandalul în care a fost implicată cu Emil Constantinescu, în vârstă de 83 de ani.

Rona Hartner știe să facă show oriunde merge, spectacolele sale fiind urmărite cu sufletul la gură. În ceea ce privește viața personală, Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în anul 2021 că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 14 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu Rocco Sedano. Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. În umă cu câțiva ani, artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Emil Constantinescu a fost președinte al României în perioada 1996-2000. Acesta este căsătorit cu Nadia Ileana Bogorin, o prezență extrem de discretă în ceea ce privește aparițiile publice. Cei doi sunt căsătoriți din anul 1963 și au împreună doi copii, Dragoș și Norina. Fosta primă a doamnă a României a fost jurist de profesie. Nadia Ileana Bogorin l-a întâlnit pe cel ce avea să-i devină soț pe băncile școlii, în perioada studenției, ambii urmând cursurile Facultăţii de Drept din Bucureşti. Nadia Constantinescu a fost mereu alături de soțul său, Emil Constantinescu, chiar și atunci când s-a scris că acesta ar fi avut o presupusă aventură cu actrița Rona Hartner. Despre cum a afectat-o acest scandal în care a fost implicată cu ani în urmă a comentat Rona Hartne la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Cât de mult a afectat-o pe Rona Hartner scandalul în care a fost implicată cu Emil Constantinescu. ”Mi-a făcut un prejudiciu de imagine foarte mare”

„Cât v-a costat eticheta de „amanta președintelui Emil Constantinescu”?”, a fost întrebată Rona Hartner la emisiunea lui Denise Rifai.

„Enorm. În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sexgate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu. Din momentul ăla, cu acel sexgate s-a făcut o tăietură completă între viața mea de cinema și de artistă din România și imaginea mea.

Oamenii m-au confundat cu o persoană care va vrea să fie la televizor cu orice și care nu este interesată de viața artistică, ceea ce este complet fals. S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări. Acel scandal mi-a făcut un prejudiciu de imagine foarte mare și, în același timp, m-a făcut un pic cunoscută dar mie mi-a făcut un prejudiciu de imagine”, a răspuns Rona Hartner, potrivit kanald.ro.

Rona Hartner a fost pozată de o persoană din exterior atunci când a dansat cu fostul președinte al României, dar trădarea a venit din partea celei mai bune prietene ale sale, care a redactat articolul scandalos despre ea. Actrița mărturisește că, în afară de întâlnirea și dansul din 1996, nu l-a mai văzut niciodată pe Emil Constantinescu.

„Dansasem și eram pozată de cineva din exterior, nu era viață intimă. Câtă vreme cineva a pozat două persoane care dansează asta înseamnă, pur și simplu, că nu era ceva intim. L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președinte) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a mai declarat actrița.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!