Imagini șocante în Brăila, unde cățelul unei femei a fost sfâșiat de un pitbull scăpat dintr-o curte (VIDEO)

Publicat: 28/08/2021, 20:03
Actualizat: 28/08/2021, 20:34

În urmă cu mai bine de o săptămână, mai precis pe 19 august, pe aleea situată între străzile Simion Bărnuțiu și Comunarzi din orașul Brăila au fost suprinse imagini șocante. Un locatar a filmat momentul în care un cățel de talie mică al unei femei este sfâțiat de un pitbull scăpat dintr-o curte.

Cățelușul, care n-a avut nicio șansă, era plimbat de o femeie, în vârstă de 75 de ani, iar animalul era al fiicei sale. La un moment dat, în zonă au apărut doi câini de talie mare, agitați și agresivi, printre care și un pitbull. Cel din urmă și-a înfipt colții în beregata cățelului și nu i-a mai dat drumul până când nu a murit.

Pe filmare observă un bărbat, cel mai probabil proprietarul pitbullului, care, în loc să intervină, o ceartă pe septuagenară pentru că a lăsat cățelușul afară, potrivit Debraila.ro.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că proprietarul câinelui atacator, un brăilean de 53 de ani, deține doi câini de talie mare, care, în ziua respectivă, au scăpat din curte. (…) Deținătorul de câini de talie mare a fost avertizat cu privire la faptul că, în situația în care nu va lua măsuri de prevenire a comportamentului canin agresiv, polițiștii vor putea dispune plasarea câinelui într-un adăpost, iar cheltuielile generate de întreținerea animalului vor fi suportate de proprietar”, au declarat polițiștii, pentru sursa citată, care au mai precizat că l-au amendat pe bărbat cu suma de 7.500 de lei.

CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase