Câți lei câștigă din YouTube un polițist cu 130.000 de fani: „Singurul risc este să fiu jignit în comentarii”

Câți lei câștigă din YouTube un polițist cu 130.000 de fani: „Singurul risc este să fiu jignit în comentarii”
Sursa foto: Captură YouTube.com
Publicat: 05/07/2022, 08:10

Tavi Perțea este angajat al IPJ Bihor – Poliția Municipiului Oradea și a explicat, într-o filmare de pe contul său de YouTube, unde este urmărit de peste 130.000 de persoane, câți bani a câștigat din vlogurile sale.

Polițistul-vlogger a deschis contul de YouTube la începutul pandemiei de COVID, iar în primele opt luni din 2020 nu a câștigat niciun leu. Primele câștiguri au venit la începutul lui 2021.

Tavi Perțea a arătat că pe tot parcursul anului trecut a câștigat din YouTube puțin peste 41.000 de lei, însemnând mai bine de jumătate din veniturile câștigate ca polițist într-un an de zile.

„Pentru a ajunge polițist am stat patru ani în liceul de Poliție, apoi am mai stat trei ani de zile în Academia de Poliție. Ulterior am fost polițist, de multe ori mi-a fost pusă viața în pericol și câștig maximum 6.000 de lei. Pe YouTube, singurul risc e să fiu jignit în comentarii, în rest nu am niciun risc. Ceva nu pușcă. Undeva nu se leagă lucrurile. Este prea mare venitul din YouTube sau este prea mic salariul de polițist?”, își întreabă Tavi Perțea fanii de pe YouTube.

Sursa foto: Captură YouTube.com

Cine este Tavi Perțea

Subcomisarul Octavian Perțea a fost adjunct al Poliției Beiuș, iar acum ofițer în cadrul Biroului Rutier din Oradea și vlogger. Perțea vorbește pe vlogul său despre jobul de polițist și le oferă șoferilor sfaturi despre cum să conducă legal.

Perțea este polițistul care încearcă să le arate urmăritorilor săi de pe Facebook și YouTube cum anumite alimente consumate și chiar dezinfectantul de mâini te pot băga în bucluc.

Polițistul vlogger a arătat că, dacă mănânci un croissant cu șampanie și ești oprit de poliție, etilotestul va detecta 0,23 mg/litru alcool pur în aerul expirat!

Totodată, într-un experiment recent, Tavi a descoperit că dezinfectatul mâinilor în mașină te poate costa timp și explicații la poliție, deoarece etilotestul va indica o alcoolemie de 0,11 mg/litru alcool pur în aerul expirat, scrie presa buzoiană.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase