Caz șocant în București: O femeie și-a lovit mama cu un topor, apoi a dat foc hainelor din dulap

Caz șocant în București: O femeie și-a lovit mama cu un topor, apoi a dat foc hainelor din dulap
Caz șocant în București: O femeie și-a lovit mama cu un topor, apoi a incendiat hainele din dulap
Publicat: 17/03/2021, 10:50
Actualizat: 17/03/2021, 11:08

O femeie din București și-a agresat mama în vârstă de 61 de ani, iar ulterior a incendiat mai multe obiecte din apartamentul în care acestea locuiau.

Surse din poliție au declarat pentru GÂNDUL.RO că femeia, în vârstă de 44 ani, și-a lovit mama cu un topor, ulterior,  femeia i-a incendiat hainele din dulap.

Și-a lovit mama cu un topor

Potrivit unui comunicat de presă, la fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției 25, care au reușit să le scoată pe cele două femei din apartamenul din București.

Astăzi, în jurul orei 09.15, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani și-ar fi agresat mama de 61 de ani, iar ulterior a incendiat mai multe obiecte din apartament.La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul subunității de poliție, care au reușit, până la sosirea pompierilor au reușit să le scoată pe femei din apartament și să lichideze parte din focare, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Femeia, transportată de urgență la spital

Totodată, femeia în vârstă de 61 de ani a fost transportată la spital, urmând ca și fiica ei să fie condusă la o unitate spitalicească pentru consult medical de specialitate: „Echipele de pompieri se află în continuare la fața locului.Au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere calificată prin incendiere”, se mai arată în comunicatul de presă.

La sfârșitul lunii februarie, un alt caz șocant a atras atenția opiniei publice. Un tânăr de doar 28 de ani  și-a incendiat casa în care locuia, ulterior acesta a incendiat-o și pe cea a tatălui său, în urma unei dispute cu acesta.

Oamenii legii au stabilit drept cauză a incendiului „folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult