Ce a pățit un bărbat din Pitești care a ȘANTAJAT o prostituată, de care se îndrăgostise. Ce s-a întâmplat între ei, după o relație de trei ani

Ce a pățit un bărbat din Pitești care a ȘANTAJAT o prostituată, de care se îndrăgostise. Ce s-a întâmplat între ei, după o relație de trei ani
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 01/02/2024, 17:21
Actualizat: 01/02/2024, 17:23

Curtea de Apel Pitești a dat, săptămâna aceasta, sentința finală într-un dosar în care un bărbat a fost judecat pentru că a șantajat cu poze compromițătoare o prostituată cu care a avut o relație de trei ani.

Bărbatul, originar din Pitești, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în varianta agravată în 2020, fiind inițial reținut pentru 24 de ore.

În mai 2023, Judecătoria Pitești l-a condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu executare, neavând voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de fosta iubită timp de doi ani.

Bărbatul a făcut apel, iar săptămâna aceasta, magistrații de la Curtea de Apel Pitești i-au respins definitiv apelul, astfel că șantajistul va merge la închisoare, potrivit Adevărul.

Potrivit rechizitoriului, pe 28 aprilie 2020, bărbatul i-a solicitat fostei iubite predarea unei sume de bani, ameninţând-o că altfel va distribui pe Facebook şi va arăta mamei victimei mai multe fotografii în care aceasta apărea dezbrăcată.

„Vai de tine, te fac eu dacă azi nu-mi dai banii, te fac eu pe tine acuma, te fac eu vedetă porno acuma, te rog frumos să-mi dai bani care ţi-am dat dacă vrei să fie bine şi să nu ajung şi pe la mama ta pe acasă să vorbesc mai mult”, i-a transmis bărbatul femeii, prin intermediul mesajului comunicat pe Facebook.

Ulterior, acesta i-a expediat fostei iubite câteva dintre fotografiile în care aceasta figura în ipostaze indecente.

Femeia a cerut o pedeapsă mai mare

Femeia l-a reclamat pe bărbat, arătându-le procurorilor și mesajele în care era șantajată. Ulterior, verificând dosarul bărbatului, care nu are vreun loc de muncă, aceștia au descoperit că el mai avusese probleme cu legea în trecut.

„La audieri, inculpatul a recunoscut nuanţat faptele imputate, nu însă şi învinuirea, precizând că doar a solicitat persoanei vătămate să îi restituie sumele de bani transmise anterior, în perioada în care concubinau”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

La apel, fosta iubită a cerut majorarea pedepsei, având în vedere periculozitatea faptei, atitudinea nesinceră pe tot parcursul procesului penal, antecedentele sale penale, mai precis condamnarea pentru săvârşirea unor infracţiuni de trafic de persoane.

Potivit procurorilor, bărbatul a avut o relație de trei ani cu femeia, aceștia cunoscându-se pe Facebook într-o perioadă în care aceasta se prostitua.

Îndrăgostit de ea, bărbatul a convins-o să renunțe la prostituție, dar după câteva luni, când veniturile celor doi au devenit insuficiente, femeia a decis să plece la muncă în Italia, moment în care iubitul său i-a dat o sumă de bani pentru avion și o scurtă perioadă de cazare.

Dar bărbatul a aflat că femeia a început să practice din nou prostituția, s-a enervat și ulterior le-a declarat anchetatorilor că i-ar fi cerut femeii restituirea sumei de bani pe care i-o dăduse pentru a pleca în Italia.

Anchetatorii au constatat, însă, analizând conversațiile celor doi pe Facebook că bărbatul a amenințat-o pe fosta iubită că va face publice mai multe fotografii nud cu aceasta, dacă nu îi dă o sumă de bani, fără a face vreo referire la vreo restituire de bani.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO