„Ce ai face, moarte, de-ai avea tată și ar muri?”. Fiica lui Valentin ILLEȘ, mesaj sfâșietor după moartea vicepreședintelui Federației de Dans Sportiv

„Ce ai face, moarte, de-ai avea tată și ar muri?”. Fiica lui Valentin ILLEȘ, mesaj sfâșietor după moartea vicepreședintelui Federației de Dans Sportiv
Fiica lui Valentin Illeș, mesaj sfâșietor după moartea tatălui / Sursa FOTO: prosport.ro
Publicat: 04/10/2023, 12:13

Sportul românesc este îndoliat după ce Valentin Illeș, vicepreședintele Federației de Dans Sportiv, s-a stins din viață într-un grav accident rutier care a avut loc marți, 3 octombrie 2023, în Ungaria, pe autostrada M5, în apropiere de orașul Kecskemet.

Mașina în care se afla Illeș a intrat în parapetul de pe partea interioară a autostrăzii, l-a rupt și a pătruns pe contrasens. Aici, mașina condusă de Valentin Illeș a intrat într-o coliziune frontală cu un camion care circula din sens opus.

Moartea lui Valentin Illeș i-a șocat pe apropiați

Vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv a murit pe loc, mașina în care se afla având daună totală.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 04:35, pe M5, nu departe de Kecskemet.

Valentin Illeș era căsătorit și avea doi copii.

La scurt timp după ce a aflat că tatăl ei s-a stins într-un accident rutier, fiica lui Valentin Illeș a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook.

„Ce ai face, moarte, de-ai fi și ai avea tată și ar muri? Sunt atât de mândră că am avut șansa să fiu copilul tau, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-L întreb de ce nu ți-ai văzut nepoții, să-L întreb de ce nu mai pot să te ating, să-l întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o sa ies campioană mondială…

Ma împacă doar gândul că ai trait o viață cum ai vrut tu, o viață de țigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. Am simțit de aseară, de când ai plecat… noi suntem suflete pereche….

O sa fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine. Cât timp mai sunt aici, nu o sa te uite nimeni! O să te fac mandru! O să mă adun… cum m-ai învățat și o să îți fac o postare cum meriti… asta nu iti face dreptate!

Ai fost bărbatul vieții mele, te iubesc și ne vedem în curând!”.

Și prietenii apropiați au ținut să transmită mesaje de condoleanțe.

„Oh Valentin, tovarășul meu, refuz să accept că întâlnirea noastră s-a terminat. Ai fost un prieten sincer, unul dintre cei adevărați, iar prezența ta va rămâne veșnic în inima mea. La revedere dragă Valentin, odihnește-te în pace!”;

 „Odihna vesnica, domn‘ profesor !Cuvintele sunt de prisos, socul este atat de mare ca nici acum nu ne vine sa credem!Ultima saptamana am fost aproape zilnic impreuna, ne-am bucurat de prezenta, sfaturile, prietenia si dansul care ne-a adus impreuna inca de acum mai bine de 20 de ani …Am pierdut cu totii un „om de dans“, un antrenor cum rar se va intalni, un sufletist si mai ales un familist convins! Va multumim, ramaneti in amintirea noastra pt totdeauna! Condoleante Lumi, Didi si Darian si multa putere !!!”;

 „Stau și mă uit de aproape jumătate de ceas la poza asta, gândindu-mă ce să îți scriu și sperând, naiv, că vezi cuvintele astea… dacă scriu prost, iartă-mă, dar nu mi-e ușor. Nu avem o istorie lungă împreună, Vali, dar în puținele momente în care ne-am intersectat, am simțit că ne-a fost drag unuia de celălalt. Duminică am stat jumătate de zi umăr la umăr, am vorbit de dans, viață, familie și m-a bucurat, cumva, cum mă ignorai complet atunci când intra Diandra pe ring – mi-am zis „așa tată voi fi și eu pentru Clara mea! Când apare ea, e doar EA!” Elevii mei au suferit azi după tine, deși te-au cunoscut preț de 10 minute, într-o zi obositoare de concurs… asta spune multe. Îmi pare rău, Vali! Îmi pare rău că nu ai ajuns acasă, să te bucuri de ai tăi! Îmi pare rău că viața nu știe să fie corectă! Drum lin, Omule…”, „Un OM printre oameni…Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar vouă sa va dea puterea și liniștea necesara sa treceți peste aceasta mare pierdere. Îmi pare nespus de rău! Un părinte, un soț și un prieten nu moare niciodată, el va fi mereu alături de cei dragi. Fiți puternici asa cum va știa!”:

 „Drum lin Vali! Acum doua seri, radeam….Acum o saptamana am vorbit la telefon de noi si ai nostri….o faceam destul de des, contrar asteptarilor. Acum doi ani ne-am certat pe lucruri atat de neimportante si efemere… Acum 32 de ani te vedeam pentru prima oara dansand la o competitie in Timisoara. Pe omu’ asta l-am iubit, urmat, negat, certat, admirat, respectat…si in final…acum, regretat enorm, dar niciodata uitat! Vali, prea repede, mult, mult prea repede…! Multumesc pentru toate amintirile…absolut toate!

PS: O sa imi fie dor de tine bai!!! De „ingamfarile” noastre, de egoul aberant afisat unul fata de altul de dragul companiei, de felul in care ma impingeai sa fiu mai bun, de porcariile lumesti pe care le faceam si la care ravneam, de adevarul brutal pe care ni-l spuneam unul altuia din respect! Asa ca nu imi ramane decat sa iti spun doar un simplu…multumesc Vali, cale luminata!”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje lăsate la vestea morții lui Valentin Illeș.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
A murit zeul rock and roll. Lumea e în lacrimi: A fost un pionier
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern