Ce pot face pensionarii care nu au fost găsiți acasă de poștași pentru a-și primi banii din decembrie

Ce pot face pensionarii care nu au fost găsiți acasă de poștași pentru a-și primi banii din decembrie
FOTO - ARHIVĂ: Mediafax Foto/Ana Poenariu
Publicat: 14/01/2022, 18:51

Pensionarii care nu au fost găsiți acasă de factorii poștali și care nu și-au încasat pensiile pentru luna ianuarie sunt îndrumați de Poșta Română să meargă la ghișeele subunităților poștale, până în data de 18.01.2022 pentru a-și ridica drepturile bănești.

„Bucureşti, 14 ianuarie 2022 – Poşta Română a finalizat, cu trei zile înainte de termenul comunicat inițial, distribuirea drepturilor bănești reprezentând pensiile din sistemul public.

Ultimele pensii din categoria celor distribuite, la domiciliu, prin Poșta Română au fost achitate, astăzi. Beneficiarii care nu au fost găsiți acasă pot intra în posesia drepturilor bănești, la ghișeele subunităților poștale, până în data de 18.01.2022.

“Așa cum am promis, am depus toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situația specială pe care o întâmpinăm la fiecare început de an. Vreau să le mulțumesc tuturor angajaților Poștei Române care au lucrat la capacitate maximă și au demonstrat, încă o dată, că sunt aproape de această categorie de clienți. Totodată, țin să le mulțumesc partenerilor noștri din sistemul bancar care ne susțin în fiecare lună cu obținerea de numerar, dar și Casei Naționale de Pensii Publice și Trezoreriei Municipiului București, care ne-au livrat toate sumele în timp util”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Față de intervalul obișnuit de distribuire a pensiilor, conform contractului, 1 – 15 ale fiecărei luni, în ianuarie, Poșta Română a distribuit toate pensiile într-un interval comasat de doar opt zile lucrătoare”, se arată într-un comunicat de presă al Poștei Române.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult