Ce salarii obțin, de fapt, fotbaliștii de la CSA Steaua. Adrian Bumbescu a adus clarificări

Ce salarii obțin, de fapt, fotbaliștii de la CSA Steaua. Adrian Bumbescu a adus clarificări
Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 16/02/2021, 09:45

Recent, presa a vehiculat că la echipa CSA Steaua ar fi salarii de 4.000 de euro pe lungă, care sunt plătite, de regulă, la cluburile din Liga 1.

Adrian Bumbescu, legenda roș-albaștrilor, a clarificat aceste informații și a de dezvăluit ce salarii sunt, de fapt, la clubul militarilor, scrie sport.ro.

Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni în 1986 a declarat că fotbaliștii sunt plătiți cu 1.500-2.000 de euro pe lună și există și 2-3 contracte de 3.000 de euro pe lună.

„Au fost jucători care s-au perindat, li s-au făcut contracte, apoi au plecat, au venit alții după. Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plătești bine.

Sunt jucători cu pretenții. Nu sunt așa mari contractele pe cât s-a scris, de 1.500-2.000 de euro. Poate doar câteva contracte sunt de vreo 3.000 de euro.

„Nu am nici jumătate din cât are Ogăraru”

Eu nu vreau să vorbesc din punct de vedere financiar pentru mine, pentru că nu am nici jumătate din cât are Ogăraru. Nu vreau să vorbesc despre acest aspect pentru că poate deranjează, nu vreau să intru în polemici”, a declarat Bumbescu pentru LookSport.

CSA Steaua este lider în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 26 de puncte. Marea rivală, FCSB 2, se situează pe locul doi, la doar două puncte distanță de CSA Steaua.

CSA Steaua, afectat de coronavirus

Clubul CSA Steaua a fost grav afectat de coronavirus în octombrie 2020. 20 de fotbaliști din lot au fost depistați pozitiv. Aceștia au fost izolați de restul coechipierilor și vor reveni la antrenamente în momentul în care nu vor mai fi infectați.

Înaintea partidei cu FC Voluntari 2, Daniel Oprița, antrenorul roș-albaștrilor, a primit o adevărată lovitură. În prezent se confruntă cu mari probleme de lot după ce la testarea efectuată înainte de partidă, 10 jucători au fost testați pozitiv cu coronavirus. Toți au fost izolați.

În aceste condiții, CSA Steaua a ajuns la 20 de cazuri de coronavirus în cadrul echipei.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult