Celebrul neurochirurg Leon Dănăilă a dezvăluit care sunt cele 3 alimente care ne distrug creierul. Alimentația joacă un rol important, atunci când vine vorba despre sănătatea creierului. De aceea, se recomandă să existe atenție asupra produselor cumpărate din comerț și consumate. De exemplu, pot exista produse alimentare care ar putea părea sănătoase la prima vedere, cu multiple beneficii, dar realitatea stă cu totul diferit. De aceea, renumitul neurochirurg aduce în atenție aceste produse de care oamenii ar putea să se ferească sau să le consume mai rar. La momentul actual, astfel de alimente sunt consumate frecvent în rândul cetățenilor români, potrivit Cancan.
Alimentația joacă un rol important în menținerea sănătății creierului. Pentru a avea o viață sănătoasă, este important să existe atenție asupra produselor din comerț care ajung să fie consumate. Deși unele dintre ele pot părea sănătoase la prima vedere, realitatea ar putea sta cu totul diferit. Celebrul neurochirurg Leon Dănăilă a avertizat asupra unor produse alimentare care pot face rău organismului. Astfel de produse ajung să fie des cumpărate de consumatori, însă fără să cunoască riscurile la care ar putea să se expună.
Există anumite produse care nu sunt recomandate nici de specialiștii în nutriție. De data aceasta, accentul este pus pe anumite produse care sunt cumpărate des de consumatori, din magazine. Neurochirurgul Leon Dănăilă a adus în atenție 3 alimente consumate frecvent de cetățenii români. Renumitul neurochirurg a tras un semnal de alarmă asupra consumului lor. Produsele alimentare menționate de medic pot distruge creierul. Printre acestea se numără alimentele bogate în grăsimi saturate și zaharuri. Acestea pot deveni periculoase sănătății și ar putea să afecteze buna funcționare a creierului.
Sursă foto: Shutterstock / captură video